FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Oprița și Niculescu pe lista unui club din Liga 2: "Vom anunța antrenorul până pe 10 ianuarie"

Articol de - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 16:44

Parcursul modest al echipei CS Mioveni din ultimele cinci etape ale acestui campionat de Liga 2, care a adus doar două puncte, a determinat conducătorii Mioveniului să renunțe la serviciile antrenorului Iordan Eftimie.

Pe locul șapte în clasamentul la zi, cu 34 de puncte, argeșenii vor pleca la drum pentru pregătirea noului sezon cu un alt tehnician principal.

"Am avut o întâlnire cu Eftimie pentru rezilierea înțelegerii. Am pierdut foarte multe puncte în ultimele cinci etape culminând cu jenantul eșec de pe teren propriu cu Snagovul.

Avem în vedere două soluții, Daniel Oprița și Claudiu Niculescu. Până la ora reunirii, pe 10 ianuarie, vom anunța numele noului antrenor care va semna un angajament pe un an și jumătate.

Până la finalul acestui sezon obiectivul va fi creionarea unei echipe competitive capabile, campionatul următor, să se bată la promovarea în prima ligă”, a anunțat Dumitru Olteanu, președintele Comitetului Director de la CS Mioveni, la Sport Total FM.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează