FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAȚIE

VIDEO Le-au „luat” simbolul de pe tricouri, dar antrenorul lui Dinamo salută decizia: „E un lucru pozitiv”

Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2022 13:16 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2022 13:33

Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul lui Dinamo, a susținut, astăzi, conferința de presă de dinaintea partidei pe care „câinii roșii” o vor disputa mâine, de la ora 17:00, pe teren propriu, în fața celor de la CSM Slatina, în runda cu numărul 12 din Liga a doua. 

  • Dinamo- CSM Slatina va fi liveTEXT pe GSP. ro și transmisă pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1

Cristi Hîldan, fratele regretatului Cătălin Hîldan, a anunțat că Dinamo joacă în Liga 2 cu chipul fostului mijlocaș pe tricouri fără a avea acordul familiei pentru a-l folosi. În schimb, un accept oficial în acest sens a primit Nicolae Badea, pentru echipa de Liga a 4-a ACS FC Dinamo. 

Tehnicianul grupării din „Ștefan cel Mare” a comentat subiectul emblemei cu chipul lui Cătălin Hîldan de pe tricourile de joc, simbol pe care acum Dinamo îl folosește fără permisiune și care, oficial, e disponibil doar pentru echipa lui Badea.

VIDEO. Ovidiu Burcă, despre faptul că Dinamo nu mai are acordul pentru a folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe tricouri

Dacă la Craiova și la Steaua se duce un război aprig pentru identitatea istorică, la Dinamo rivalitatea între „câini” are conotații mult mai pașnice. Burcă îi numește „frați mai mici” pe cei de la echipa din Liga a 4-a. 

„Faptul că familia Hîldan a decis acest lucru îl văd ca pe un lucru pozitiv. Până la urmă și cei din Liga a 4-a, și cei din Liga a 3-a reprezintă o parte din dinamovism, dar cred că identitatea noastră este clară. Suporterii sunt alături de noi. Dinamo București suntem noi, cei din Liga 2.

Îl văd ca pe un lucru normal ceea ce a făcut familia Hîldan. Cătălin reprezintă foarte mult pentru tot dinamovismul. Atât în Liga 4, cât și în Liga 3, sunt, de fapt, frații noștri mai mici”, a declarat Ovidiu Burcă. 

Citește și:

Adrian Mititelu despre noul antrenor al lui FCU Craiova: „90 la sută așa va fi” » Debutează chiar la derby-ul cu marea rivală!

Primul „11” pregătit de Nicolae Dică pentru Anderlecht - FCSB, în condițiile în care și titularii au făcut deplasarea în Belgia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
paolo11
paolo11  •  27 Octombrie 2022, 08:33
Postat de creeperno807 pe 26 Octombrie 2022, 22:39

Se zvarcoleste in mormant Catalin cand vede ca simbolul sau a ajuns pe mana unui ***

Mortu' are alte preocupari...

creeperno807
creeperno807  •  26 Octombrie 2022, 22:39

Se zvarcoleste in mormant Catalin cand vede ca simbolul sau a ajuns pe mana unui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

TimberWolf
TimberWolf  •  26 Octombrie 2022, 22:07

Presarilor, tot aprindeti voi fitile .... Pai Burca zice ”e un lucru pozitiv” ca le da dreptul si celorlalte cluburi sa-l foloseasca, nu ca e un lucru pozitiv ca nu ar avea echipa din Liga 2 dreptul de folosinta. Te-ai uitat, autorule, la interviul lui Cristi Hildan? Nu cred, ca altfel auzeai cu urechile tale ca spune ”nu mi-au cerut permisiunea, dar nu este absolut nicio problema. Se rezolva foarte usor cu o discutie”

Vezi toate comentariile (10)
Comentează