FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ovidiu Burcă se laudă pentru gestul făcut: „Am limpezit poziția antrenorului în cadrul clubului”

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 09:47 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 10:58

Înainte de partida cu Oțelul, Ovidiu Burcă a dat detalii despre atmosfera din vestiarul lui Dinamo.

  •  Dinamo - Oțelul se joacă azi, de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport 

Antrenorul „câinilor”, a vorbit despre conferința pe care a susținut-o pe 18 ianuarie, în care i-a criticat pe jucătorii care au făcut grevă din cauza datoriilor. 

Sabin Ilie, dezvăluiri șocante: „Am pierdut 600.000 de dolari în două luni și jumătate”
DEZVĂLUIRI
Sabin Ilie, dezvăluiri șocante: „Am pierdut 600.000 de dolari în două luni și jumătate”

Ovidiu Burcă, detalii din vestiarul lui Dinamo

 Antrenorul „câinilor” spune că acea conferință a fost una de bun augur pentru jucători și dezvăluie că atmosfera din lot s-a schimbat din acel moment. 

„Avem o starea de spirit foarte bună. Lucrurile sunt foarte bune. Erau și înainte de acea conferință. Acel moment ne-a arătat că mai avem de lucru. 

Eu și jucătorii am luat niște decizii. Cred că a făcut bine acea luare de poziție față de niște mentalități împământenite în vestiarul echipe. Am transmis un mesaj de autoritate pe care ultimii de antrenori de la Dinamo... Nu neapărat că nu l-au transmis, dar... Cred că am limpezit poziția antrenorului în cadrul clubului”, a spus Ovidiu Burcă în emisiunea „Fotbal Club”, la DigiSport. 

Cu procesul de licențiere suntem în regulă. E primul hop pe care trebuie să-l trecem. Sunt niște datorii curente. Dar, din câte am înțeles, lucrurile sunt pe un drum bun. S-a ajuns la înțelegeri cu mulți dintre jucători și antrenori. 

- Ovidiu Burcă 

VIDEO Totul despre Dinamo - Oțelul

Citește și: 

Ţepari mondiali! Liga 1 se află pe locul doi în lume, după Grecia, într-un clasament rușinos » Confirmarea a venit de la FIFA

Ovidiu Burcă e cu gândul la promovarea directă: „Mă uit la Liga 1 și nu văd o diferență mare față de Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
popescu222
popescu222  •  07 Aprilie 2023, 13:40

"luare de poziție față de niște mentalități împământenite în vestiarul echipe" - adica mentalitatea paguboasa a angajatilor care cer sa fie platiti pentru munca depusa?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează