FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - OȚELUL GALAȚI

VIDEO „Viitorul clubului nu trebuie să depindă de acest moment” » Ovidiu Burcă, toate declarațiile înaintea meciului VITAL cu Oțelul

Articol de , - Publicat joi, 06 aprilie 2023 14:55 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 15:11

Ovidiu Burcă, tehnicianul lui Dinamo, a prefațat duelul vital pentru promovarea în Liga 1 cu Oțelul Galați. 

  • Dinamo - Oțelul Galați e programat vineri, 7 aprilie, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT, FOTO și VIDEO pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport

În cazul unei victorii, „câinii” s-ar apropia la un singur punct de dunăreni, motiv pentru care dinamoviștii sunt conectați în totalitate la miza partidei de pe „Arcul de Triumf”. Ovidiu Burcă a discutat despre obiectivele imediate și cele pe termen lung ale lui Dinamo. 

Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo - Oțelul: „Nu e o tragedie dacă nu promovăm”

„Întâlnim un adversar foarte bun, care-l are pe bancă pe cel mai titrat antrenor din Liga 2, Dorinel Munteanu. Are experiență alături de această echipă, ei au început procesul de foarte mult timp, din Liga 3, de doi ani și jumătate. Sunt mulți jucători buni la Oțelul, cu experiență la nivelul primelor două ligi.

 E un meci dificil, repet, dar și noi am arătat bine în ultimele meciuri. Suntem pe o pantă ascendentă, sperăm să demonstrăm acest lucru la ora meciului.

Sunt meciuri încrâncenate, forțele sunt echilibrate, sunt echipe bune în play-off, cu antrenori foarte buni. Intensitatea e mai mare în aceste meciuri din play-off. Dar la Dinamo știți cum e cu presiunea... trebuie să dormi în fiecare noapte cu ea în pat. Am intrat în play-off, dar vrem mai mult, ne propunem să promovăm!

Puterea lui Dinamo e forța grupului, care a crescut în momentul în care lucrurile nu erau în regulă aici. Toți vor rezultate pe termen scurt, vedem ce se va întâmpla la finalul sezonului. Dacă nu vom promova, nu e o tragedie. Viitorul clubului nu trebuie să depindă de acest moment.”, a declarat Ovidiu Burcă, în conferința de presă de joi. 

Noi încercăm să luptăm în fiecare meci, cred că acesta e drumul. Avem speranțe că, dacă lucrurile vor continua în aceeași direcție, vom reuși să ajungem în prima ligă.

Echipa este cu drepturile salariale la zi, nu mai avem nicio preocupare în ceea ce privește aspectul material al lucrurilor. Avem toate speranțele că planul investitorilor va reuși să însănătoșească acest club.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

„Om la Om pentru blazon”

Suporterii lui Dinamo au lansat încă o ediție a campaniei prin care „câinii” își pot trece numele pe spatele tricourilor de joc ale fotbaliștilor dinamoviști.

„Lansăm echipamentul OM la OM, pentru meciul cu Oțelul. Intră pe shop.programddb.ro și alege-ți jucătorul alături de care vrei să fii.

Cei 1.750 lei sunt un preț infim față de ce au arătat băieții noștri că pot să facă în teren! Sunăm adunarea pe toate canalele DDB și pe toate grupurile afiliate: NOI suntem DINAMO! Haideți în teren! Haideți lângă ei!”, este mesajul fanilor din Programul DDB.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Croatul care vine la București să-i bată pe roș-albi: „Nu cunosc echipa lui Dinamo, nouă nu ne e frică de nimeni!”

EXCLUSIV Oțelul are două probleme înaintea duelului cu Dinamo » Moldovenii, în alertă: „Ăsta chiar e un handicap pentru noi. Va fi vacarm!”

VIDEO Detalii despre „Dinamo 2028”, noul proiect de 14 milioane de euro: „Își propune ceva extraordinar: clubul de fotbal va fi cel mai respectat din România!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
boierasul
boierasul  •  06 Aprilie 2023, 21:03
Postat de lapusneanul pe 06 Aprilie 2023, 15:39

Burca " viitorul clubului nu depinde de acest moment, dacă nu vom promova, nu e o tragedie" Gsp " meci vital".:).. sa fie bine ca să nu fie rău!:)

Și nici vara nu e ca iarna))) articol "made in Gsp")))

istet10
istet10  •  06 Aprilie 2023, 20:15

Are dreptate. Nelicentierea ar fi o tragedie.

Sss009.
Sss009.  •  06 Aprilie 2023, 16:23

Nu e nicio problema, promoveaza csa ....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează