FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - OȚELUL

EXCLUSIV Croatul care vine la București să-i bată pe roș-albi: „Nu cunosc echipa lui Dinamo, nouă nu ne e frică de nimeni!”

Croatul Diego Zivulic a fost adus în această iarnă la Oțelul, pentru a sprijini lupta de promovare a gălățenilor/ Sursă foto: Facebook@ SC Oțelul Galați
Croatul Diego Zivulic a fost adus în această iarnă la Oțelul, pentru a sprijini lupta de promovare a gălățenilor/ Sursă foto: Facebook@ SC Oțelul Galați

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 13:04 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 13:27

Mijlocașul croat al Oțelului Galați, Diego Zivulic, 31 de ani, a explicat cu ce gânduri vin la București elevii lui Dorinel Munteanu pentru meciul cu Dinamo. Fotbalistul a jucat în partidele cu FCSB pe vremea când juca la Viktoria Plzen

  • Dinamo - Oțelul Galați e programat vineri, 7 aprilie, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT, FOTO și VIDEO pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport

Dinamo - Oțelul Galați, de vineri seară, de la ora 20:30, de pe stadionul „Arcul de Triumf”, este o confruntare ce poate influența decisiv promovarea directă

În sezonul regulat, la Clinceni, același duel s-a încheiat cu victoria formației lui Dorinel Munteanu. Dunărenii vin să forțeze din nou obținerea celor 3 puncte în meciul din Capitală. Fosta campioană din 2011, nou-promovată în Liga 2 totuși, vrea să dea lovitura. 

Croatul Diego Zivulic, mijlocaș defensiv în vârstă de 31 de ani, revine la București. A mai jucat în tricoul Viktoriei Plzen în două meciuri contra celor de la FCSB, acum a transmis care sunt planurile lui și ale oțelarilor în partida cu Dinamo. 

Aproape de sold out general: câte bilete mai sunt la Dinamo - Oțelul cu 2 zile înainte de meci
DINAMO
Aproape de sold out general: câte bilete mai sunt la Dinamo - Oțelul cu 2 zile înainte de meci

Diego Zivulic, mijlocaș Oțelul: „Nu cunosc echipa lui Dinamo”

„Ne vom duela cu un club mare, cu mulți fani, este presiune puternică să revină în Liga 1, dar cred că Oțelul are un grup foarte puternic. Sunt încrezător că vom izbândi, chiar la București. Nu va fi ușor nici pentru ei, nici pentru noi. Ar fi perfect să învingem, avem calitate, ne așteptăm să țintim succesul după o altă victorie cu CSA Steaua, acasă. Dacă ne vom concentra de ajuns, vom reuși.

Nu cunosc echipa lui Dinamo, dar știu că e un spaniol acolo, Iglesias, care a mai jucat și la Rijeka, orașul meu natal. Îl cunosc după nume”.

E prematur să spun cine e favorită la promovarea directă, este primul meu sezon în al doilea eșalon al unei țări după mulți ani. Și nu am apucat să văd fiecare ce poate. Important e că Oțelul este pe drumul cel bun”.

Diego Zivulic: „Nu nu e frică de nimeni!”

„Venim cu curaj la București pentru partida cu Dinamo. Nu ne este frică de nimeni. Trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor orașului Galați, trebuie să-i felicităm pe oamenii de aici pentru modul cum ne susțin permanent, și acasă, și în deplasare. De aceea trebuie să ajungem din nou în prima ligă”.

„Noi suntem în regulă cu salariile, nu știu cum e la alte cluburi. Echipa este tânără, nu se focusează pe bani, ci pe performanță. Să fii flămând după succes și să faci un pas înainte pentru a arăta că meriți salariile și bonusurile”. 

Știu ce competiție există între FCSB și Dinamo, e un fel de Inter - Milan, pentru Oțelul ar fi un titlu de glorie să învingă mai întâi una dintre echipe, pentru ca apoi să joace și împotriva celeilalte în prima divizie. 

- Diego Zivulic, mijlocaș Oțelul

Ne convine mult că jucăm pe un stadion nou, modern, frumos, care va fi plin. Nu ne este teamă, din contră, suntem motivați. Cred că vor veni oameni și de la Galați, tot orașul vrea promovarea.

- Diego Zivulic, mijlocaș Oțelul

10 echipea adunat mijlocașul croat în carieră: NK Pomorac, Rijeka, Fastav Zlin, Viktoria Plzen, Pafos, Slask Wroclaw, Diosgyor, Bregalnica Stip, Tabor Sezana și Oțelul Galați

VIDEO Giani Kiriță vrea fapte de la noii investitori ai lui Dinamo: „Până acum sunt doar de hârtie ”

Citește și alte știri despre meciul Dinamo - Oțelul Galați:

EXCLUSIV Oțelul are două probleme înaintea duelului cu Dinamo » Moldovenii, în alertă: „Ăsta chiar e un handicap pentru noi. Va fi vacarm!”

EXCLUSIV François Yabré, unul dintre oamenii de bază de la Oțelul Galați, vrea măcar un punct cu Dinamo: „Nu ar fi rău un egal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
creeperno807
creeperno807  •  06 Aprilie 2023, 22:39

N-ar mai fi UE ci URSS

.k.u.b.a.
.k.u.b.a.  •  06 Aprilie 2023, 16:54
Postat de steaua.libera pe 06 Aprilie 2023, 13:43

Să vedem câte ia și Dinamo de la Galati

CSA cazarma face blast ordinar cu Otelul si tu vii aici sa injectezi?! Bine v-a facut ciobetele ala ca rade de voi! Sa promovati Cand o sa fie Putin presedintele UE!

kordell
kordell  •  06 Aprilie 2023, 15:49

Zivulic , eu zic sa-ti pastrezi comentariile belicoase pana dupa meci ,OK ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează