FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALOGLOBUS - PETROLUL 1-2

Pe o ploaie torențială, „lupii” lui Stoican au revenit după ce-au fost conduși » Bijuteria din ultimele secunde

Articol de - Publicat luni, 05 august 2019 11:22

Reușita de trei puncte a Petrolului a venit printr-o execuție fabuloasă, de la 22 de metri

Metaloglobus a rămas un adversar incomod pentru petroliști, ca și în sezonul trecut. Ovidiu Herea a marcat de la 11 metri (41), după ce Alex Munteanu a avut o intrare întârziată, în şase metri, asupra lui Plămadă. După pauză, Meza Colli (53) a egalat după o serie de erori ale jucătorilor lui Măldărășanu, împingând mingea în poarta lui Gavrilaș din 9 metri.

A fost momentul când cei 600 de fani ai „lupilor” veniți special de la Ploiești au pus stăpânire pe stadionul din Colentina. Colli (82) a fost aproape de „dublă” cu un șut de la 20 de metri, respins de portarul gazdelor. Liniștea a fost adusă de puștiul de 17 ani, Mario Bratu, care a prins o torpilă de zile mari, de la 22 de metri, la care balonul a „mușcat” din transversală înainte de a ricoșa în plasă!

„Am început timoraţi, dar e bine că am câştigat. Mă bucur pentru Mario Bratu. Asta este misiunea noastră, să găsim soluţii în perioade foarte scurte. Metaloglobus joacă fotbal, va pune probleme multor echipe! Sper să mai vină jucători la echipă”
Flavius Stoican, antrenor Petrolul

METALOGLOBUS - PETROLUL 1-2

Au marcat: Ov. Herea (41-pen) / Colli (53), M. Bratu (90+1)
Metaloglobus: Gavrilaș - Coman, Fl. Plămadă, Lung, Sava - Mino (90Ă2 Ghenovici) - Duminică (81 Banu), Cl. Herea, Lungu, Chiriac - Ov. Herea (72 Ionică). Antrenor: Marius Măldărășanu
Petrolul: Avram - Bărboianu, Sârghi, Walace, Țicu - Colli, Cioinac (46 Mihăescu) - Al. Munteanu (74 Arnăutu), L. Marinescu, Ștefănescu - I. Stoica (72 M. Bratu). Antrenor: Flavius Stoican

Vezi AICI rezultatele etapei #1 din Liga 2

Vezi AICI clasamentul din Liga 2

REZULTATELE DE PÂNĂ ACUM: 

  • Reșița - U Cluj 2-0
    (Ehmmann 34, Vasiu 74)
  • Chiajna - Daco-Getica 1-0
    (Lucian Ion 18)
  • Turris T. Măgurele - Pandurii Tg. Jiu 2-0
    (C. Ciobanu 48, F. Radu 52)
  • Viitorul Tg. Jiu - Sportul Snagov 2-1
    (Rusu 30, Hăjmășan 65/ Poștoarcă 73)
  • UTA - Călărași 3-0 
    (Buștea 30, Buhăceanu 47, 70)
  • Poli Timișoara - CS Mioveni 0-1
    (Herghelegiu 59)
  • Rapid - Farul 0-0
  • SCM Buzău - Csikszereda Miercurea Ciuc 1-0
    (Tucaliuc 64)
  • Metaloglobus - Petrolul 1-2
    (O. Herea 41-pen. / Meza Colli 53, M. Bratu 90)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează