FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO -FC ARGEȘ

EXCLUSIV Pentru câți bani joacă dinamoviștii în această seară

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2023 08:37 / Actualizat sambata, 03 iunie 2023 09:03

Președintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a confirmat că dinamoviștii vor avea un bonus total suplimentar de 150.000 de euro pentru promovarea în Liga 1

  • FC Argeș - Dinamo, manșa secundă a barajului de promovare/menținere în Superliga, are loc azi, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.
  • În tur, Dinamo s-a impus cu 6-1 pe Arena Națională.

Andrei Nicolescu a confirmat informația GSP.ro, și anume că jucătorii lui Burcă vor avea un bonus de 150.000 de euro pe lângă ceea ce are trecut fiecare în contractul individual, în cazul promovării. Dinamo joacă diseară, de la ora 21:00, manșa secundă cu FC Argeș, la Mioveni, după ce și-a adjudecat primul set, 6-1 pe Național Arena.

Dinamo, poziție oficială după ce FC Argeș a amenințat-o cu Liga 2 » Cum demontează „câinii” acuzațiile
FC ARGEȘ - DINAMO
Dinamo, poziție oficială după ce FC Argeș a amenințat-o cu Liga 2 » Cum demontează „câinii” acuzațiile

„Toată lumea a dat în Ovidiu Burcă"

„Această echipă merită un bonus de performanță, dacă va promova. O spunem cu tărie noi toți, cei din partea administrativă, că această sumă e meritată. Gândiți-vă cum a început Dinamo sezonul, prin ce a trecut, că a fost foarte aproape de a se desființa! 

Echipa a rămas un grup unit, Ovidiu Burcă a reușit să facă asta, în ciuda unor discuții din iarnă, când toată lumea a dat în el. Gândiți-vă la ce a reușit în acest an și veți realiza că această sumă este relativ mică față de performanța pe care ei au reușit să o facă în aceste condiții", a comentat Nicolescu pentru Gazeta Sporturilor.

„Să rămânem concentrați!"

Dinamoviștii spun că nu și-au pierdut concentrarea pentru revanșa cu FC Argeș. „Anul ăsta, Dinamo a făcut miracole, a fost în căutare de minuni și le-a și făcut. Trebuie să rămânem concentrați, echilibrați și la retur. Eu asta aștept ca toți dinamoviștii să se poată bucura la final, când totul se încheie și totul este rezolvat din punct de vedere matematic. Eu cred că în acest moment Dinamo este în prima ligă în proporție de 80-90%", a mai declarat oficialul din Ștefan cel Mare. 

2.000 de biletea primit Dinamo pentru meciul de diseară, de la Mioveni, dar "câinii" susțin că vor fi mult mai mulți la meci; după partidă vor să organizeze un convoi până la București, pe autostrada A1, în jurul autocarului echipei

Doar Dumnezeu poate face miracole, noi trebuie să încercăm să spălăm rușinea primului joc și să scoatem un rezultat care să permită o minune pe teren. Eu cred că așa cum am pierdut 6-1 în prima partidă, și noi putem să oferim remontada în retur. Orice e posibil. 

- Bogdan Vintilă, antrenor FC Argeș

Cristi Borcea: „Dacă deranjez, gata, am terminat-o cu Dinamo!"

Cristi Borcea a fost prezent la meciul de pe Național Arena, Dinamo - FC Argeș 6-1, prima oară după o pauză de 11 ani și a declarat după confruntare că are prieteni milionari care ar putea investi la club, anunțând că fiul său cel mare, Patrick, ar vrea să ofere o primă de 10.000 de euro echipei în caz de promovare. 

Reacțiile fanilor „câinilor" au fost negative după anunț, iar fostul șef al roș-albilor, cu 13 trofee în Ștefan cel Mare, a mai avut o replică, de final: 

„OK, atunci anunțul meu este clar, am terminat-o cu Dinamo! Mi-am riscat sănătatea, libertatea, viața pentru Dinamo, nu mă mai interesează nici dacă se va face noul stadion, în nicio situație. Eu am vrut să dau un imbold și pentru alți oameni de afaceri să ajute echipa, dar nu vreau să mai deranjez".

VIDEO Ovidiu Burcă, despre posibilitatea ca acesta să plece de la Dinamo: „Deocamdată, nu mă văd antrenând în altă parte, am început un proiect frumos aici”

Citește și: 

Unul dintre cei mai apreciați steliști, fanul ”câinilor”: „Chiar mă bucur”. Vrea Derby-urile de România pe Ghencea!

FC Argeș anunță cum se va război cu Dinamo: „Vă dau scris că nu câștigăm la Comisii”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
rocky3
rocky3  •  07 Iunie 2023, 21:25
Postat de elgabri pe 03 Iunie 2023, 09:25

Dinamo a avut noroc cu carul degeaba ne umflam in pene !!

Noroc-noroc, da' meritat!:)))

Dragon0007
Dragon0007  •  03 Iunie 2023, 19:46

Da Borcea dute linistit ca,nu te plange nimeni daca astazi suntem in situatia asta o mare parte de vina o ai tu si delapidarile tale de fonduri care a falimentat clubul. Sa lasam oamenii competenti si profesionisti sa ocupe nu ,hoti si circari ca tine.

abavati
abavati  •  03 Iunie 2023, 19:32

Pa și pu Borcica!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează