FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Petrolul a reziliat contractele a doi jucători! Continuă despărțirile și în zilele următoare

Articol de - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 16:52

Cristian Danci și Antonio Cruceru au semnat, astăzi, rezilierea contractelor cu Petrolul Ploiești.

Cei doi mijlocași centrali ajungeau în vară la Ploiești, cu angajamente mai lungi, dar nu se vor regăsi în efectivul care va continua cursa către promovarea în primul eșalon.

Danci are 30 de ani și a adunat în tricoul Petrolului 11 apariții, în timp ce Cruceru, 22 de ani, a apărut pe teren de 12 ori în recent încheiatul sezon.

"Găzarii" se vor mai despărți în zilele următoare de cel puțin alți doi jucători și continuă , în același timp, demersurile pentru completarea lotului.

Petrolul este pe locul 3 după 21 de etape, având 45 de puncte, la fel ca Academica Clinceni, care e pe 2. Lider e Snagov cu 46 de puncte, iar pe 4 și 5 sunt U Cluj și Chindia, cu 44 de puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează