FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMISIUNI POLITICE

1,4 milioane euro pentru noua divizionară secundă » Numele importante dorite pentru promovare

FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial
FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de - Publicat joi, 03 iunie 2021 22:15 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 22:44

Acuzat de ultrași că poartă vina retrogradării lui Poli Iași, ca urmare a politicii avute față de fotbal, primarul Iașiului, Mihai Chirica, a lăsat de înțeles că își va schimba radical optica. 

Primul pas pe care îl face Chirica este legat de finanțare. După ce în 2020, în pandemie, când echipa era în Liga I, a virat către Poli 4,5 milioane lei, primarul a propus ca luni, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local Iași, clubul din Copou să primească circa 6.750.000 lei!

Finanțare importantă pentru Poli Iași

Aproximativ 4 750 000 lei ar folosi la acoperirea cheltuielilor pentru sezonul de primăvară recent încheiat, 1 500 000 de lei pentru turul campionatului următor și 500 000 de lei pentru Academia Poli. 

În ceea ce privește datoriile mai vechi, estimate la 3 milioane lei, acestea vor fi eșalonate. Conform unor surse politice, proiectul va fi aprobat, Chirica fiind sigur că va avea majoritate în CL. 

Schimbări importante la Poli Iași

Pasul doi ar urma să fie schimbarea conducerii. Unul dintre asociați, Adrian Ambrosie, care e contestat virulent de fani și de consilieri locali, ar putea să se ocupe exclusiv de fotbal feminin, sector care va primi o finanțare-record din bani publici, 400.000 de lei. 

Alte persoane contestate de la vârf, Leonid Antohi, Ion Apostol și Mircea Ursu, au anunțat că sunt de acord să demisioneze din Consiliul Director, deși multe voci le cer să plece și din Adunarea Asociaților. 

Chirica este în căutarea unui președinte cu nume, variantele vehiculate în ultima perioadă fiind Ioan Mureșan, Dani Coman, Narcis Răducan, Marius Stan și Cornel Șfaițer. Cine va veni în Copou va avea dreptul de a stabili și conducerea tehnică. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

În Liga 2 cu salarii de 500 de lei! „Le-am explicat de la început condițiile, se adaptează”

EXCLUSIV Daniel Oprița vrea salariu de Liga 1 pentru a continua la CSA Steaua » A refuzat o propunere consistentă și șantajează clubul!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  04 Iunie 2021, 17:23
Postat de nicolaeigrecu pe 04 Iunie 2021, 11:24

Petrolul tot promovează de câțiva ani, performanțe invers proporționale cu bugetul.

Corect, gin !

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  04 Iunie 2021, 11:24

Petrolul tot promovează de câțiva ani, performanțe invers proporționale cu bugetul.

armion
armion  •  04 Iunie 2021, 07:59

Dacă ăștia sunt finanțați din bani publici,ce au căutat în liga 1? Mai sunt exemple.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează