FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROPUNERE

VIDEO EXCLUSIV Un conducător cere schimbarea regulamentului pentru ca jucătorii din Ucraina să vină în România: „Îl sun pe Burleanu”

Articol de , - Publicat joi, 03 martie 2022 11:52 / Actualizat joi, 03 martie 2022 13:57

Cornel Șfaițer, președintele lui Poli Iași, are pentru conducătorii fotbalului românesc o propunere care poate ajuta jucătorii din Ucraina.

Oficialul formației din Liga 2 crede că ar fi benefic dacă jucătorii din Ucraina ar fi considerați jucători comunitari. Astfel, aceștia ar putea fi legitimați mai ușor și ar putea fi ajutați de echipele românești, având în vedere războiul dintre Rusia și Ucraina.

Jucătorii ucraineni nu pot părăsi în acest moment teritoriul țării, după ce președintele Volodimir Zelenski a impus legea marțială, conform căreia toți bărbații ucraineni cu vârste între 18 și 60 de ani trebuie să rămână în interiorul granițelor. Excepție fac cei care au mai mult de 3 copii, așa cum a fost cazul lui Serhiy Sydorchuk, căpitanul lui Dinamo Kiev.

Continuă sancțiunile » Rusia și Belarus, excluse de la Jocurile Paralimpice de Iarnă 2022
RAZBOI IN UCRAINA
Continuă sancțiunile » Rusia și Belarus, excluse de la Jocurile Paralimpice de Iarnă 2022

Propunere pentru conducătorii fotbalului românesc

„Am dorit un jucător din zona Odesa. Chiar mai voiam unul. Sincer, în condițiile de față, cu acest război de la vecinii noștri, consider că ar fi bine ca jucătorii ucraineni să poată fi legitimați și să fie catalogați drept comunitari. Acum ei sunt extracomunitari. Așa cred că i-am putea ajuta. Toți românii ajută vecinii din Ucraina, așa am putea ajuta și fotbalul. 

Cum am oferit șansa naționalei Ucrainei să joace la noi, pentru că am văzut asta la domnul Burleanu, cred că putem ajuta și fotbalul dând șansa jucătorilor să poată fi legitimați la noi.

Chiar mă gândesc să-l sun pe domnul Burleanu ca să-i propun. Sunt mulți jucători ucraineni care au fost prin cantonamente și au rămas în afara țării. Ne putem ajuta reciproc. E o idee! Ne ajutăm și noi, îi ajutăm și pe ei. Întreg sportul din Ucraina e într-o situație dificilă, asta ar fi o mână de ajutor”, a zis Cornel Șfaițer pentru GSP.RO.

Nu cred că patronilor din Ucraina le mai arde de fotbal. Nu cred că acolo fotalul va începe curând. Plus că fotbaliștii au o situație dificilă acum. Cumva trebuie ajutați și ei. Avem și noi un jucător ucrainean. E din zona Odesa. E marcat, părinții sunt marcați, dar parcă e într-o revenire de când soția sa a ajuns în România. Parcă e mai liniștit
- Cornel Șfaițer, președinte Poli Iași 

Citește și: 

Steaua Roșie nu e Schalke » Sârbii refuză să rupă contractul cu Gazprom: „Ar fi o nebunie ca UEFA să ne oblige!”

FIFA ar fi decis ce se întâmplă cu locul Rusiei la barajul pentru CM 2022!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
valyomanyd
valyomanyd  •  03 Martie 2022, 16:07
Postat de mal. pe 03 Martie 2022, 15:16

Deși înțeleg, nu înțeleg! Cum adică să considerăm că... Legea este lege, nu după cum „considerăm noi să considerăm”! Dacă noi, ca proștii, ne trezim să considerăm ceva, atunci legea marțială din Ucraina nu se mai aplică cetățenilor ucraineni? Nu lăsați prostia în libertate, că doare!!!

Cu chiu cu vai vrei sa iesi la ....mal!:)) Bre, Sfaiter a spus de jucatorii ucraineni care i-a prins razboiul in afara tarii ! Bine, nu sunt la curent cu legea din Ucraina ( si nici Sfaiter) ,ma refer la faptul ca daca toti ucraineni cu varsta intre 18-60 de ani aflati si in afara tarii sunt obligati sa revina in Ucraina in caz de razboi !

mal.
mal.  •  03 Martie 2022, 15:16

Deși înțeleg, nu înțeleg! Cum adică să considerăm că... Legea este lege, nu după cum „considerăm noi să considerăm”! Dacă noi, ca proștii, ne trezim să considerăm ceva, atunci legea marțială din Ucraina nu se mai aplică cetățenilor ucraineni? Nu lăsați prostia în libertate, că doare!!!

cri5ti
cri5ti  •  03 Martie 2022, 14:25
Postat de Ioan Trisi pe 03 Martie 2022, 13:43

Mos Sfaiter, ideea asta cred ca ti-a dat-o Jiji, ca el asa poate lua campionatul, daca aduce vreo 2 echipe din Ukraina si le legitimeaza la fcsb!!

nici asa.. după primele 2 meciuri ii trimite pe front inapoi

Vezi toate comentariile (9)
Comentează