FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS UNIVERSITATEA

Prim examen picat, au ”copiuţe” de la TAS » CS Universitatea nu a primit licenţa, dar are un as în mînecă: ”E sută la sută sigur”

CSU Craiova este pe locul 2 în Seria B2, Bistrița pe locul al treilea, în timp ce Rapidul ocupă poziția a doua în B1
CSU Craiova este pe locul 2 în Seria B2, Bistrița pe locul al treilea, în timp ce Rapidul ocupă poziția a doua în B1

Articol de , - Publicat miercuri, 14 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 13 mai 2014 22:47

CS Universitatea n-a primit licenţă pentru promovare, dar pînă vineri va depune apel şi sîmbătă se dă verdictul. ”De la TAS ni s-a transmis că avem licenţa asigurată, 100%”, spun craiovenii.

Lovitură dură pentru CS Universitatea Craiova! Surse federale au confirmat ieri faptul că echipa nu a luat licenţă pentru Liga 1, invocîndu-se faptul că gruparea n-a fost afiliată cel puţin 3 ani la rînd la FRF. Totuşi, pînă vineri, oltenii au dreptul să facă apel la aceeaşi Comisie de Licenţiere a FRF, urmînd ca sîmbătă, la prînz, în timpul meciului lor de la Slatina, să se anunţe hotărîrea finală.

Oficialii din Bănie erau stupefiaţi, ieri: "Ni s-a transmis că avem un dosar beton! Şi că nu trebuie să ne facem griji". Au detaliat, după cîteva ore, surse apropiate grupării precizînd pe ce s-ar baza cei de la CSU: "Conducătorii olteni au primit un mesaj clar din partea TAS în care li s-a spus că gruparea este un membru cu drepturi depline al FRF şi că poate promova. Dacă nu li se va acorda licenţa, cei de la Craiova vor merge la Lausanne, va fi judecată puternică".

Într-o situaţie similară, încă n-au primit licenţa în eventualitatea promovării, mai sînt Gloria Bistriţa şi Rapid. În cazul celor două grupări situaţiile sînt de ordin financiar.

"CSU Craiova nu va mai exista nici măcar în liga secundă, darămite în prima divizie! Burleanu e supus unor presiuni uriaşe din partea FRF, îi este teamă, că nu e preşedinte legal. Nu-şi va mai permite nimeni nici un abuz" (Adrian Mititelu, patron FC Universitatea Craiova)

"Poate că trebuie gîndit şi cu sufletul pentru că această echipă nu poate face decît bine fotbalului românesc. Nu se poate compara cu echipe precum Săgeata sau Corona" (Gabi Balint, antrenor CS Universitatea)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
dan.motru
dan.motru  •  15 Mai 2014, 17:11

CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI este indispensabila suporterilor UNIV.CRAIOVA si nu poate fii falimentata si ingropata vreodata de cineva CAND VREA.Ea este farmecul pentru spiritul nostru de mandrie si ambitie.Este esenta noastra pe care o pretuim ca pe-o icoana pentru maretia spiritului din versurile imnului:tot ce avem noi am facut cu truda si nu traim din mila si pomeni spre binele acestei tari asuda si semintia noastra de olteni.Trup si suflet pentru mitul echipei este starea noastra de spirit impotriva dusmanilor care doresc sa dispara esenta noastra.Singuri impotriva tuturor ne mobilizeaza meritul de CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI!

stina
stina  •  15 Mai 2014, 01:35
Postat de ovidiu_3003 pe 14 Mai 2014, 16:22

Conform statutului FRF avem drept de promovare ...mancatorii de handel nu stiu regulamentul ...

handel 3003.....tu tot nu esti lamurit...??..proasta paula ti-a harazit destinul .....!!

stina
stina  •  15 Mai 2014, 01:24
Postat de dan.motru pe 14 Mai 2014, 18:53

Cum poate DURU sa invoce acest articol daca criteriile de licenţiere nu au nicio treabă cu statutul FRF, iar dosarul de licenţiere al Craiovei e beton armat.Datorita acestui slogan : singuri impotriva tuturor CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI dainuie in pasiunea suporterilor. Versurile imnului UNIV.CRAIOVA:tot ce avem noi am facut cu truda si nu traim din mila si pomeni spre binele acestei tari asuda si semintia noastra de olteni confirma mitul pentru CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI!Maretia spiritului UNI.CRAIOVA este data de puterea dusmanilor care comploteaza impotriva noastra si de aceea sloganul singuri impotriva tuturor ne reprezinta.

ma ..mi TA poate e.. campioana UNEI MARI IUBIRI ,dar tu sa nu vb de asta ....ca nu stii tu ce e aia ca tu ....,tu esti ....DING....

Vezi toate comentariile (62)
Comentează