FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid, semieșec în fața lui Mugurel Buga » La 43 de ani, „Pele” din Giulești a intrat după pauză

FOTO Facebook FC Rapid 1923
FOTO Facebook FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2021 14:16 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 14:50

Amicalul de azi dintre Rapid și Corona Brașov s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. A fost al 5-lea joc de verificare disputat de formația pregătită de Nicolae Grigore în această iarnă. Mugurel Buga (43 de ani) a evoluat în a doua repriză pentru Corona.

Rapid nu a reușit să o învingă pe Corona Brașov, liderul seriei a 5-a din Liga 3, iar acesta a fost primul semieșec pentru trupa lui Nicolae Grigore, care venea după patru victorii consecutive în primele amicale ale anului.

Amical: Rapid - Corona Brașov 2-2

Pe stadionul Coresi, Bogdan Roșu a deschis scorul pentru Corona Brașov, în minutul 21. Alexandru Ioniță a marcat al doilea gol de la revenirea la Rapid și a restabilit egalitatea pe tabelă, cu un șut puternic la colțul lung. Brașovenii au intrat în avantaj la cabine, după golul înscris de Boția cu puțin timp înainte de finalul primei reprize. Rapidiștii au revenit în joc prin Tavi Ursu, în minutul 63, dar „giuleștenii” nu au mai avut forța să înscrie golul victoriei.

Primul „11” trimis de Nicolae Grigore în teren: 

Devenish-Meares - Leasă, Nastos, Dandea, Florică, Lazăr, Pănoiu, Sefer, Barbu, Hlistei, A. Ioniță I

Din minutul 60 au mai intrat Voicu, Goge, Ernest, Finica, Jorza, R. Ilie, Ursu și Ignat. Nastos și R. Lazăr sunt singurii jucători de la Rapid care au evoluat 90 de minute, informează pagina de facebook a alb-vișiniilor. 

Mugurel Buga a evoluat în Rapid - Corona 2-2

În a doua repriză, Mugurel Buga (43 de ani) a fost introdus pe teren de antrenorul celor de la Corona Brașov, Călin Moldovan. „Pele” din Giulești a evoluat pentru Rapid în două perioade: 2000 și 2005-2009. Atacantul a făcut parte din lotul care a ajuns în sferturile de finală ale Cupei UEFA, când Rapidul a fost eliminată de FCSB.

Rapid, semieșec în fața lui Mugurel Buga » La 43 de ani, „Pele” din Giulești a intrat după pauză
Mugurel Buga în tricoul celor de la Corona Brașov (stânga) FOTO carpati360.ro / Cătălin Ionescu

3 trofeea câștigat Mugurel Buga cu Rapid: 2 Cupe ale României și o Supercupă

Ce amicale a mai disputat Rapid în această iarnă:

  • Rapid - Odorheiu Secuiesc 4-1 
  • Rapid - Progresul Spartac 2-0 
  • Rapid - U Cluj 1-0 
  • Rapid - Mostiștea Ulmu 4-1

VIDEO. Stadionul Rapidului capătă contur! Noi imagini din Giulești

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Viața în SUA a fostului campion din 2002 cu Dinamo: „O duc bine, mi-am luat casă nouă” » Cum vede situația „câinilor”: „Așa se pot salva”

Anamaria Prodan câștigă aliați în războiul cu Gigi Becali: „A fost jecmănită!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează