FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

RAPID - U CLUJ 1-1 // VIDEO George Florescu a oprit autocarul echipei și a coborât la marginea orașului după un conflict cu antrenorul » Falub confirmă: „El a ales asta”

Articol de - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 13:15

George Florescu (35 de ani), „decarul” ardelenilor, nu a fost în lot pentru meciul lui U Cluj cu Rapid, încheiat 1-1, din cauza unui conflict cu antrenorul Adrian Falub. 

Florescu ar fi întârziat câteva minute la plecarea echipei din Cluj, iar antrenorul s-ar fi arătat deranjat și l-ar fi acuzat că nu este sută la sută implicat în proiect. Mijlocașul ar fi reacționat: „Dacă nici eu nu sunt, atunci ne mințim singuri”. A urmat un schimb mai lung de replici între cei doi, soldat cu debarcarea fotbalistului. 

La ieșirea din municipiul Cluj, Florescu i-a cerut șoferului să oprească autocarul pentru a coborî.

„Nu a fost nicio problemă. El a ales să nu facă deplasarea. S-a dat jos din autocar. Nu s-a întâmplat nimic. Mergem la Cluj și analizăm situația. A fost hotărârea lui și i-o respect”, a confirmat  Falub.

U Cluj ocupă locul 14 în Liga 2, cu doar 18 puncte strânse în 15 etape. „Studenții” sunt la 7 puncte în spatele locului de baraj, ocupat în acest moment de Farul Constanța. 

Vezi și:

RAPID - U CLUJ 1-1 // VIDEO Adrian Falub, exasperat de situația echipei sale: „Am pierdut doar un meci din 11 și tot la retrogradare suntem!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
djsteel
djsteel  •  12 Noiembrie 2019, 10:14

Unde a coborat, la Floresti?

aurelguga
aurelguga  •  11 Noiembrie 2019, 21:42

Foarte bine a facut! Sper sa dai *** mancator dr frunze afara pentru in tot timpul timpul revenirii "eroului" a avut numai si numai figuri! A dat *** la spectatori, le cerea sa mearga afara cu ei la bataie! Fotbal.0, exemplu pt. tineri 0 (zbiara la.ei.ca mai incearca un sut) si multe alte. Pt.5000 eur salar im L2 trebuia sa rupa normele. Curatenie Falub! Adu un.amtrenor sa.ki.bage in camtonamente sa le iasavpe.nas.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maccsero
maccsero  •  11 Noiembrie 2019, 20:46

Respect, Florescu.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează