FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - VIITORUL PANDURII 1-2

RAPID - VIITORUL PANDURII 1-2 // 10 reacții dure după scurtcircuitul din „Regie” » Pancu și jucătorii, MITRALIAȚI: „Rapid prestează cel mai urât fotbal din toate timpurile, e vina lui!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 20:00

Rapid București a pierdut azi pe teren propriu contra modestei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2, giuleștenii ajungând la cea de-a doua înfrângere a sezonului, după cea suferită la Turnu Măgurele, 1-3. 

Spectatorii prezenți la meci au încurajat echipa până la final, dar după meci le-au cerut socoteală jucătorilor pentru prestația de azi, iar tirada de critici a fost declanșată și în mediul online. Pe pagina de Facebook a Rapidului, fanii i-au pus la zid pe jucători și pe Pancu, criticând strategia din această vară. 

Iată mai jos cele mai dure reacții: 

„Chiar nu-i înțeleg pe cei care spun că ne bucuram la victorii și criticam mereu! 
De când a început campionatul sunt cel mai nefericit, trist, plictisit! Și asta nu datorită rezultatelor, ci din cauza faptului că nu am jucat și nu jucăm nimic! 
Rapid prestează cel mai urât fotbal din toate timpurile! Și da, este clar vina lui Pancu!”

„La cum jucăm, ăsta este doar începutul. La ce lot avem, sa nu visăm la promovare. Gata, ne-am dumirit ce putem. Nu are rost să ne facem speranțe”. 

„I-am gonit repede pe băieții care ne-au adus aici ca să facem loc transferurilor lui Manea, Labeau să se ducă la atletism, la 2000m, eventual să încerce și la sărituri în lungime. Vlada n-a fost bun, Robinho îi alerga pe ăștia de le ieșeau ficații, până și Matulevicius dacă ar fi intrat în min 60 făcea mai multe decât Labeau. Goge face banca din păcate iar fundașii sunt puțin mai inteligenți ca un alegător PSD. Roskopf pare sculă, dar nu are cu cine, Sefer e ok.”

„Florin Manea și Burcă, lăsați-ne că Rapidul e o căruță prea mare pentru voi! Plecați!!!! Cu transferurile acestea, avea dreptate «Nico». Să ne mulțumim dacă nu retrogradăm!”

„Daniele, echipa antrenată de tine ia bătaie și de la o echipă din curtea școlii, tu n-ai sezizat încă acest fapt?”

„E clar , Pancu o fi fost jucător bun, dar ca antrenor numai gura e de el! Rapid nu are nicio șansă de promovare”

„Pancule, tot respectul! Însă poate vei fi mai realist și nu te mai bați cu pumnul în piept ! Cu lotul actual, nu suntem în primele 5 echipe din Liga 2!”

„Lumea nu este supărată că a pierdut, lumea este supărată ca nu se vede un joc consistent la echipă, nu leagă câteva pase bune, chiar se joacă la fel ca-n curtea școlii. Parcă e primul meci când joacă echipa împreună, zici că nu se cunosc între ei”

„Slăbuț de tot. Măgurele defilează în campionat și noi ne chinuim meci de meci. Foarte trist. Hai Rapid. Respect galeriei.”

Labeau, în afară de viteza, n-are nimic în comun cu fotbalul, Manole e dezastru, Oanea are nevoie să învețe să centreze. Dodoi e jale mare, iar Hlistei deja se crede jucător de Real Madrid, din 100 de șuturi nimerește poarta de două ori. Ne lipsesc calitatea, experiența”

RAPID - VIITORUL PANDURII 1-2 // 10 reacții dure după scurtcircuitul din „Regie” » Pancu și jucătorii, MITRALIAȚI: „Rapid prestează cel mai urât fotbal din toate timpurile, e vina lui!”

Vezi și: 

RAPID - VIITORUL PANDURII 1-2 // Ionuț Voicu, discurs dur la finalul meciului: „Sunt frustrat pentru că nu dăm totul! Cine nu știe spiritul să-l învețe!” 


AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (36)
2695223553842532
Черная Шляпа  •  09 Septembrie 2019, 14:18

sa-si dea demisia ca nu e de el ... nu el a adus jucatorii ...

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Septembrie 2019, 08:42

Faceti LObby pentru 18 echipe in Liga 1 ! Asta e sansa voastra la anul !

rapidist57
rapidist57  •  08 Septembrie 2019, 13:08

Cata rusine si tristete...unde este Rapiduletu, Pancule?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează