FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Răsturnare de situație la Rapid?! Daniel Pancu: „Să rezolve problemele, altfel mă întorc la antrenamente”

Daniel Pancu nu s-a despărțit încă oficial de Rapid +26   FOTO
Daniel Pancu nu s-a despărțit încă oficial de Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 17:05

Daniel Pancu (42 de ani), în continuare antrenor în acte la Rapid, a declarat că își dorește să se ajungă la un consens privind despărțirea sa de formația giuleșteană, altfel „poate îi anunţ eu când începem antrenamentele”.

„Sunt în continuare angajat al Rapidului, dar habar n-am dacă sunt în şomaj tehnic. În acte sunt antrenor la Rapid, încerc să găsesc o cale. Îi rog să mă contacteze, poate altfel îi anunţ eu când începem antrenamentele! Dacă nu găsim o soluţie, trebuie să mă duc la antrenamente, nu?

Mă surprinde lipsa de reacţie a suporterilor! Eu am renunţat la mulţi bani pentru a juca la Rapid, n-au zis suporterii nimic de asta. Acum, suporterii m-au dat afară, acum nu mai pun presiune pe conducere să plec? Dacă l-ai dat afară pe antrenor asumă-ţi decizia, să ne despărţim şi gata!”, a declarat Pancu, conform digisport.ro.

Daniel Pancu, în continuare antrenorul Rapidului

Rapid a decis să-l dea afară pe Daniel Pancu, după o înfrângere cu CSM Reșița, scor 0-1, însă conducerea a realizat ulterior că nu își permite să achite clauza de reziliere a lui „Pancone”.

Din acest motiv, conducerea bucureștenilor a angajat pe hârtie un director tehnic, Dan Alexa, nu un antrenor, întrucât postul de tehnician este blocat de Pancu în continuare

6e locul pe care se afla Rapid înainte să fie întrerupt campionatul, cu două puncte sub Mioveni, a doua clasată, al cărei loc asigură promovarea directă. Giuleștenii aveau 37 de puncte, argeșenii aveau 39

VIDEO Mesajul lui Daniel Pancu pentru suporterii Rapidului:

FOTO Cum arată lucrările la stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf

+22 FOTO

Citește mai multe știri despre Rapid:

Pancu, apariție spumoasă la GSP Live » A făcut haz de necaz: „M-am simțit vânat. Nu trebuia să fiu demis, am făcut performanță”

Pancu regretă că nu a dat afară un jucător de la Rapid: „Îi influența și pe ceilalți din jur. Am crezut că mă înșel, dar n-a fost cazul”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
tgbre
tgbre  •  01 Mai 2020, 22:31

vine acum ''the sun '' si anunta ca pe pancu l-a luat real madrid....

1258802267479225
Marian Ghergus  •  01 Mai 2020, 18:57

In acceptiunea lui Pancu, rezolvarea situatiei inseamna sa-i dea banii din clauza de reziliere...pai nu iti este rusine mai legenda cand rezultatele te contrazic complet ! Acum cand toata Rpmania a vazut ca esti praf in meserie si nimeni nu te vrea tragi de clauza ! Treci dumneata la echipa a doua si antreneaza pe acelasi contract....ASTA ESTE REZOLVAREA !!

bucluc
bucluc  •  01 Mai 2020, 18:43

Marele antrenor... Pancu. In toata cariera lui de antrenor a avut un singur scop: obtinerea clauzei de reziliere. Un antrenor adevarat nu da niciodata vina pe jucatori sau pe suporteri. Isi asuma rezultatele.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close