FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - DINAMO

EXCLUSIV Opinie incisivă înaintea derby-ului din Liga 2: „Meci pe jumătate amical, în care Steaua joacă doar ca s-o încurce pe Dinamo”

CSA Steaua - Dinamo se anunță a fi un meci incendiar / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
CSA Steaua - Dinamo se anunță a fi un meci incendiar / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 12:57 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 13:33

Invitat luni dimineață la GSP Live, jurnalistul Remus Răureanu a avut un comentariu incisiv în momentul în care moderatorul Costin Ștucan l-a rugat să prefațeze duelul dintre CSA Steaua și Dinamo, din play-off-ul ligii secunde, un meci care a căpătat background-ul unui derby. 

  • CSA Steaua - Dinamo, derby-ul rundei cu numărul 4 din play-off-ul ligii secunde, se joacă marți, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Jurnalistul demontează agitația născută în jurul partidei, pe care o consideră una fără miză, „amicală”, ținând cont că doar Dinamo are în acest moment drept de promovare în prima ligă: „Steaua joacă la mișto cu Oțelul, apoi își umflă mușchii ca s-o încurce pe Dinamo”.

Contrast la case » Reporterii GSP au mers azi să vadă cum merg vânzările biletelor la FCSB - Farul și Steaua - Dinamo
FCSB - FARUL
Contrast la case » Reporterii GSP au mers azi să vadă cum merg vânzările biletelor la FCSB - Farul și Steaua - Dinamo

VIDEO. Remus Răureanu: „E un meci pe jumătate amical, în care Steaua joacă doar ca s-o încurce pe Dinamo!”

„Oricât de tentant și delicios ar arăta afișul acesta, e un meci din Liga 2! Nu pot să-l privesc ca pe un Steaua - Dinamo, așa-l simt eu! Mai ales că e și o situație stranie, în care doar pentru Dinamo contează rezultatul. 

E un meci pe jumătate amical, în care Steaua joacă doar ca s-o încurce pe Dinamo! Steaua joacă la mișto cu Oțelul o repriză, în care se face de râs și pierde, și apoi își umflă mușchii ca s-o încurce pe Dinamo. Aici se ajunge când există în play-off o astfel de formație, care participă de pomană”, a afirmat Remus Răureanu, la GSP Live.

Chiar dacă miza nu-i una însemnată pentru „militari”, echipa Armatei mizează pe 20.000 de oameni la confruntarea din Ghencea, la care vor asista și aproximativ 5.500 de dinamoviști.

În tur, când noi am învins cu 2-1, Dinamo nu era într-un moment bun. Sper ca Steaua să joace mult mai bine acum, atunci nu am meritat victoria. Sper să ne impunem noi jocul, Dinamo va dori să se apropie de noi, nu trebuie să permitem
- Walace, fundaș CSA Steaua

Eu cred că va fi un meci strâns, să nu se aștepte suporterii la un spectacol mare, dar cred că vom bate cu 2-0. Când vrem să mai învățăm ceva, cred că ar fi bine să ne mai uităm la un filmuleț cu generația mare a Stelei
- Walace, fundaș CSA Steaua

Citește și alte știri de actualitate: 

Ce pregătesc dinamoviștii pentru derby-ul cu Steaua: „Cel mai mare corteo după ‘97!” + cum contraatacă rivalii

Aliuță, înainte de Steaua - Dinamo: „Va juca o clonă a Stelei! Oprița a spus că FCSB e Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
laser16
laser16  •  19 Aprilie 2023, 00:51
Postat de boierasul pe 17 Aprilie 2023, 21:46

La fel plătesc și cei din Voluntari, Chiajna și alte echipe sponsorizate de primării sau consilii locale)) Care este diferența??

Diferenta este ca aici vorbim despre un minister care are un portofoliu de responsabilitati foarte clar si care isi permite sa foloseasca ineficient bugetul alocat. La acest buget contribuie toti romanii nu doar cei care tin cu Steaua. Eu, ca roman, imi doresc ca banii mei sa fie gestionati eficient. Nu am nimic cu Steaua. Daca banii ar veni de la ministerul sportului zau daca mi-ar pasa. Dar finantarea intregului club se face din bani care ar trebui folositi strict pentru aparare. Eu chiar nu imi doresc sa vorbesc in rusa vreodata. Revenind la ce spuneati, daca acele comunitati care sponsorizeaza anumite echipe nu sunt de acord cu asta, au posibilitatea ca prin vot sa penalizeze pe acei alesi care au folosit banii lor altfel decat trebuie. Ce faci insa cu un minister? Il dai jos pe ministru? Aici e diferenta.

istet10
istet10  •  18 Aprilie 2023, 17:50
Postat de boierasul pe 18 Aprilie 2023, 06:54

Băi prostea, era vorba despre banii contribuabililor.

Ba prostalule sinistru! Juridic sunt diferente mari! Dar ce rost are sa iti spun tie? Ca tu vedeai legala si transformarea cdatoriilor in actiuni , de prost ce sti.

voinea72
voinea72  •  18 Aprilie 2023, 15:06

Steaua "B" - Dinamo "B"...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează