FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Săpunaru și Daniel Niculae, printre cei care au votat împotriva noului plan de reorganizare propus de Moraru » Rapidul mai are termen un an

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 20:46

Adunarea Generală a Creditorilor a respins modificarea și prelungirea până în 2018 a planului de reorganizare a dosarului de insolvență în care e implicat clubul Rapid.

La Adunarea Generală au fost prezenți 90,01% dintre creditori. Dintre aceștia, 60,35 la sută au votat împotriva modificării planului de reorganizare și doar 29,66 % au fost de acord cu propunerea acționarului majoritar al clubului, anunță Agerpres.

Printre cei care au votat împotrivă se numără și foști jucători și antrenori ai clubului Rapid precum Viorel Moldovan, Sandu Tăbîrcă, Cristian Săpunaru, Daniel Niculae sau Octavian Abrudan, scrie sursa citată.

"Adunarea Generală a respins modificarea planului, dar vom merge în continuare pe vechiul plan, nu e nicio problemă. Noi am vrut să obţinem de la ANAF un nou termen de reeşalonare a plăţilor, a datoriei de 9,5 milioane de lei, şi dânşii nu au acceptat. Nu au fost de acord cu propunerea noastră, dar nu este vorba de faliment.

Noi am vrut doar să îmbunătăţim situaţia şi să avem un nou termen de rambursare a datoriilor. Dar totul se va decide în instanţă pe 20 mai, când avem un nou termen. Nu este vorba de faliment, nu e nicio problemă, noi am vrut doar un termen mai mare pentru rambursarea creditului. Dar nu este clar nici aici, vom mai discuta, vom mai vorbi cu cei de la ANAF", a spus Moraru pentru News.ro.

Rapidul se află în procedură de insolvență din 7 decembrie 2012. În prezent, suma totală a datoriilor clubului giuleștean este de 17.754.712 lei. Actualul plan de reorganizare este valabil până în luna mai a anului 2017. Valerii Moraru voia să prelungească cu încă doi ani reorganizarea clubului însă a fost refuzat de Adunarea Generală a Creditorilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
maryuss87.
maryuss87.  •  10 Aprilie 2016, 03:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Aprilie 2016, 15:27

papa,desfiintare placuta va dorim

octavianus
octavianus  •  01 Aprilie 2016, 13:18
Postat de ucluj2011 pe 01 Aprilie 2016, 12:04

Pe bune , dar nu cred că v-ar avantaja o nouă amînare de 2 ani. Moldoveanul ăla *** ar trebui să plătească cei aprox. 4milioane de euro care nu este o sumă prea mare , nici măcar pentru el , dar el vrea să mai tragă pisoiu de coadă și să plătească cu țîrîita din drepturile TV. Păi dacă se întîmplă și după ce intrați în Liga I , anul următor OAR retrogradați , ATUNCI să vezi deranj și cum ați pierdut voi vreo 5-6 ani degeaba. După cum MULȚI rapidiști au spus (printre care Niculae , Pancu , Săpunaru)... cel mai bine era să intrați în faliment DE LA ÎNCEPUT cu datoriile șterse , atunci se găseau oameni întradevăr de bună credință și cu bani care să vrea să investească la Rapid pentru că STIAU EXACT cum stă situația , iar voi acum mai aveați POATE un an în plus (poate nici ăla) și erați în Liga I fără probleme și fără vrăjeli moldovenești și ascunzișuri și ***... DE ASTA au votat rapidiști ADEVĂRAȚI precum Săpunaru și daniel Niculae împotriva prelungirii "agoniei". *** NU veți ajunge niciodată nicăieri. Un vechi proverb romînesc spune: "Boală Lungă Moarte Sigură". Tăiați răul din rădăcină pînă nu este prea tîrziu.

Exact la asta m-am gandit cand am scris ceea ce am scris....totul luat de la zero si sigur vor veni oameni care sa investeasca.....asa...boala lunga, datorii si iar datorii...nu ne mai facem bine niciodata iar sperante ca vine cineva acum cu banii sa preia totul eu nu mai am. Sapun si Nico si altii ca ei au dreptate.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează