FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

Sărbătoare în Colentina. Juventus şi-a premiat copii şi juniorii

Articol de - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 16:21

Juventus Bucureşti a organizat astăzi o sărbătoare în care copii şi juniorii din centrul juvenil al liderului eşalonului secund au primit aşteptatele daruri de final de an.

Aproape 200 de copii au fost părtaşii unui eveniment organizat în cele mai mici detalii. Preşedintele Gheorghe Chivorchian, antrenorul Daniel Opriţa şi câţiva jucători, Valentin Bărbulescu, Cristian Bustea sau Valentin Dima au împărţit cadourile copiilor de la Juventus.

"Vom organiza un comitet al părinţilor în care fiecare grupă va avea un reprezentant. Ne vom întâlni lunar pentru a afla direct de la părinţii jucătorilor detalii legate de felul în care merg lucrurile la sectorul juvenil al clubului nostru", a punctat preşedintele lui Juventus, Gheorghe Chivorchian.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează