FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMITERE

Schimbare de antrenor în Liga a 2-a! Șefii clubului au anunțat deja numele noului tehnician

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2017 10:51

Luceafărul Oradea a plecat la drum, în campionatul aflat în curs de desfăşurare, cu obiective îndrăzneţe. Evenimentele din timpul sezonului au condus, însă, la o evoluţie oscilantă care a afectat inclusiv banca tehnică a grupării.

Cristian Lupuţ şi Ioan Papp Deac au rămas să continue munca începută de fostul principal, Eric Lincar, după plecarea acestuia de la echipă.

Startul modest luat în retur i-a determinat pe factorii de decizie ai formaţiei să îl treacă în postura de principal responsabil tehnic pe Alexandru Kiss.

Director tehnic al echipei, până acum, Kiss a preluat principala funcţie tehnică, Lupuţ şi Papp Deac urmând să rămână în colectivul tehnic.

Luceafărul Oradea ocupă locul 9 în clasamentul la zi, cu 27 de puncte, şi va juca în runda următoare în deplasare, la Călăraşi, cu Dunărea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează