FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Se pregătește de prima Ligă! Încă un stadion din București intră în renovare » Echipa se va muta până la finalul sezonului

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2017 16:30

Șefii celor de la Juventus au anunțat că arena din Colentina va intra în renovare și echipa se va muta. 

"Mai avem trei finale de susţinut, meciurile cu Olimpia Satu Mare, Dunărea Călăraşi şi UTA. Dacă jucătorii ne ajută şi rezultale vor fi cele aşteptate putem, în sfârşit, afirma că ne apropiem convingător de prima ligă", a spus preşedintele lui Juventus Bucureşti, Gheorghe Chivorchian, la Sport Total FM.

"Imediat ce echipa şi-a asigurat, matematic, promovarea în Liga I, vor începe lucrări ample de modernizare la arena din Colentina unde Juventus vrea să dispute meciurile din primul eşalon.

Va fi montată instalaţie de încălzire a gazonului, iar câmpul de joc va fi refăcut complet. Se vor muta vestiarele, la actuala tribună a II-a, iar în cea mai scurtă perioadă să se demareze lucrurile şi în privinţa nocturnei", a completat Chivorchian.

Dacă socotelile celor de la Juventus vor fi confirmate, ultimele partide de campionat considerate acasă se vor derula pe un alt stadion, discuţiile fiind, din acest punct de vedere, avansate.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  01 Aprilie 2017, 16:13

Chivorchian,omul cheie al promovării,armeanul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează