FOTBAL  »  LIGA 2  »  BRĂILA - BUZĂU 0-7

FOTO Cristi Pustai, dezgustat după victoria cu 7-0 de la Brăila: „Am vorbit și cu Florentin Petre, nu știu cum rezistă! Mai bine 14 echipe în campionat”

FC Buzău a câştigat de o manieră categorică, 7-0, meciul de la Brăila. Cristi Pustai, antrenorul oaspeților, a fost surprins neplăcut de condițiile găsite. +12   FOTO
FC Buzău a câştigat de o manieră categorică, 7-0, meciul de la Brăila. Cristi Pustai, antrenorul oaspeților, a fost surprins neplăcut de condițiile găsite.

Articol de - Publicat luni, 18 octombrie 2021 17:17 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 17:17

FC Buzău a câştigat de o manieră categorică, 7-0, meciul de la Brăila. Cristi Pustai, antrenorul oaspeților, a fost surprins neplăcut de condițiile găsite. 

Condiţiile în care s-a desfăşurat partida pe bătrânul stadion din Brăila l-au determinat pe Cristi Pustai să ia atitudine. Profesorul de matematică nu înțelege cu Florentin Petre, antrenorul brăilenilor, se poate descurca. 

Cristi Pustai, dezgustat după Brăila - Buzău 0-7: „Cum să creștem tineri în aceste condiții?”

„Am vorbit si cu Florentin Petre, la final, şi l-am întrebat cum rezistă în acele condiţii de la Brăila. Mai bine o competiţie în eşalonul secund cu mai puţine echipe, 14-16, dar care au condiţii bune, decente. 

Vrem să creştem nişte jucători tineri, de viitor, în liga secundă, dar cum o putem face în aceste condiţii”, a punctat Cristian Pustai într-o intervenţie la Metropola TV.

FOTO. Stadionul „Municipal” din Brăila, neschimbat din 1974!

+8 FOTO

GSP.ro a vizitat stadionul din Brăila și a găsit detalii frapante. Când ajungi, te lovești de-o imagine de la mijlocul anilor '80, în plin comunism. Cercurile Olimpice te întâmpină la intrarea în complex, o fadă amintire că aici, cândva, au crescut campioni ca Diana Mocanu sau Camelia Potec. Stadionul? Un mastodont de peste 20.000 de locuri, lăsat în paragină.

„Nu vor fi lucrări de amploare, din moment ce tot stadionul, în ansamblu, urmează să intre într-un proces complex de reabilitare și modernizare, astfel încât să poată fi folosit de toate echipele, private sau publice, de la școli sau licee, în baza unui regulament corelat la competițiile locale și naționale”, a spus primarul Brăilei, Marian Dragomir.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Jucătorul de la CSA Steaua care s-ar descurca fără probleme în Liga 1: „Are o calitate incredibilă, mai ales la acest capitol”

Ilie Stan povestește scenele care l-au șocat în Liga 2: „M-am simțit ca un infractor! Aveau fotografia mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează