FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - PETROLUL 2-1

FOTO Continuă protestele! Ce nu s-a văzut la TV, în timpul derby-ului Steaua - Petrolul 2-1: „FRF aplică legea la nivel de cumetrii!”

„Militarii” nu au drept de promovare în Liga 1, iar fanii sunt extrem de nemulțumiți / foto: Raed Krishan +49   FOTO
„Militarii” nu au drept de promovare în Liga 1, iar fanii sunt extrem de nemulțumiți / foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2022 09:53 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2022 11:03

Suporterii celor de la CSA Steaua au continuat și la derby-ul cu Petrolul, câștigat cu 2-1, protestele la adresa Federației Române de Fotbal. „Militarii” nu au drept de promovare în Liga 1, iar fanii sunt extrem de nemulțumiți.

Pe durata partidei de sâmbătă, la care au asistat peste 8.000 de oameni, suporterii steliști au afișat mai multe mesaje acide. Unul dintre ele: „Fotbalul din Liga 1, finanțat de primării / FRF aplică legea la nivel de cumetrii”.

Un alt banner al ultrașilor a luat la țintă Federația: „O lege făcută prost, ce aplică drepturi arbitrare / Chiar nimeni nu vede absurdul situației, oare?!”

MM Stoica, după ce a văzut galeria Stelei cu Petrolul: „Echipa e o glumă proastă” » Opinie categorică: „Acolo e publicul numărul 1”
CSA STEAUA
MM Stoica, după ce a văzut galeria Stelei cu Petrolul: „Echipa e o glumă proastă” » Opinie categorică: „Acolo e publicul numărul 1”

FOTO / Imagini spectaculoase surprinse de Raed Krishan, fotoreporterul GSP prezent în Ghencea

Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
+45 FOTO

Ultrașii Stelei, scenografie 3D la derby-ul cu Petrolul

Suporterii roș-albaștrilor au umplut Peluza Sud și au creat o atmosferă incendiară încă din startul partidei, când au aprins numeroase materiale pirotehnice. Aceștia s-au duelat cu fanii Petrolului atât la nivel vocal, cât și prin intermediul unor mesaje afișate pe durata celor 90 de minute.

Apogeul a fost atins în repriza secundă, când roș-albaștrii au desfășurat, pe toată lungimea peluzei, o spectaculoasă scenografie 3D. Mesajul? Unul simplu, dar de efect: „Vrem Steaua în A”, alături de o reprezentare 3D a unui ultras care-și călăuzește echipa spre atingerea obiectivului.

Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
+45 FOTO

CSA Steaua nu are dreptul să promoveze în Liga 1

Federația Română de Fotbal a transmis clar că CSA Steaua, club care aparține Ministerului Apărării Naționale, nu poate promova în Liga 1, conform Legii Sportului.

CSA Steaua a prins play-off-ul la primul sezon de la promovarea în Liga 2. Dar nu poate urca în primul eșalon. Motivul? Legea Sportului spune că un club de drept public, așa cum este acum Steaua, nu poate juca într-o competiție organizată de o Ligă Profesionistă, așa cum este Liga 1.

VIDEO Fotbaliștii Stelei au sărbătorit alături de galerie victoria cu Petrolul

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

FOTO Show în Ghencea! Ultrașii Stelei, scenografie 3D spectaculoasă: „Vrem Steaua în A!”

CSA Steaua - Petrolul Ploiești 2-1 » „Militarii” întorc scorul după pauză, într-o atmosferă de vis în Ghencea » Cum arată clasamentul din Liga 2

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (87)
masinameaeata
masinameaeata  •  05 Aprilie 2022, 01:09

Felicitari Steaua! Fotbalul din Liga 1, finanțat de primării / FRF aplică legea la nivel de cumetrii. Au dreptate suporterii, nu exista din punct de vedere legal, nicio diferenta intre banii publici proveniti de la o Primarie si banii publici proveniti de la Ministerul Apararii Nationale, mai ales ca, sectia de fotbal a Clubului Steaua, nu se finanteaza direct de la MAN, ci ea se finanteaza din incasarile celorlalte sectii de specialitate din cadrul clubului, baschet, rugby, handbal, etc. Prin urmare, Ministerul Apararii Nationale, NU aloca bani direct pentru Sectia de fotbal a Clubului Steaua, ceea ce inseamna ca, sectia de fotbal a Clubului Steaua, este finantata din vanzarea de bilete de la stadion, din sponsorizari si din banii primiti de la celelate sectii din cadrul clubului si NU direct de la Ministerul Apararii Nationale. Prin urmare, NU se poate afirma ca clubul Steaua este un club de drept public, din moment ce banii provin de la privati.

1947____forumer
1947____forumer  •  03 Aprilie 2022, 19:36

https://m.iabilet.ro/bilete-csa-steaua-bucuresti-acs-petrolul-52-74025/ ......citeste, daca reusesti sa pricepi ceva. Stiu, e greu pt voi, sunteti printre cei 40% an. functional.

1947____forumer
1947____forumer  •  03 Aprilie 2022, 19:34
Postat de freddy pe 03 Aprilie 2022, 18:23

Ești *** *** ***. Citești si nu înțelegi ce citești. Dacă la voi scrie ca pensionarii și elevii au gratuitate tu tot susții ca nu au. Ce rost are sa ma contrazic cu tine?? Intra pe pagina de Facebook sudsteaua și o sa gasesti postarea fix cu GRATUIT. Esti și prost și încăpățânat. Du te tare.

Ba bolandule, biletele au fost comercializate de IABILET. Vezi ce scrie pe iabilet, desi ti-am dat eu C/P de acolo... Ma rog, e greu cand esti an. functional. Am vazut postarea, e gresit, nu sudsteaua.ro a comercializat biletele. Pensionarii au avut bilet redus, ceea ce e f frumos pt ei, dar nu gratuit. Repet, eu am venit cu pensionar la meci, stiu despre ce vorbesc. Dar ca orice fiecefiecesiebist, te-ai obisnuit sa minti, manipulezi , dezinformezi...

Vezi toate comentariile (87)
Comentează