Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 15:33 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 16:00

Mandatul colonelului Ștefan Răzvan Bichir în fruntea CSA Steaua București a fost prelungit încă 6 luni, până în mai 2024. 

Ștefan Bichir fusese renumit în fruntea clubului militar în luna mai a acestui an, pe un mandat de 6 luni. Acesta a expirat în această lună, dar șefii clubului din Ghencea au hotărât să nu mai scoată postul la concurs și au ales să-i prelungească lui Bichir „șederea” pe încă jumătate de an, scriu cei de la iamsport.ro

Scandal în Spania! A dărâmat monitorul VAR după ce a fost anulat penalty-ul dictat în prelungiri
CELTA VIGO - SEVILLA
Scandal în Spania! A dărâmat monitorul VAR după ce a fost anulat penalty-ul dictat în prelungiri

Ștefan Bichir, încă 6 luni în fruntea CSA Steaua București

Ștefan Bichir a ajuns pentru prima dată comandantul clubului Steaua în martie 2021, după ce Mădălin Hîncu a renunțat la funcție. 

Hîncu se afla în fruntea clubului din ianuarie 2020, dar a demisionat și a cerut trecerea în rezervă, fiind nemulțumit de faptul că Ministerul i-a refuzat în nenumărate rânduri cererea de a aduce la Steaua specialiști, dar și de faptul că cei de la MapN nu au făcut nimic pentru ca neregulile găsite de el în club să fie rezolvate. 

Începând din martie 2021, Ștefan Bichir a fost mereu șeful clubului roș-albastru, mereu ca interimar. Doar că regulamentul intern al CSA Steaua București prevede că un comandant poate sta interimar un singur an, fără întrerupere, de-a lungul a două mandate de câte 6 luni. 

Doar că roș-albaștrii au găsit o modalitate de a „fenta” regulamentul și a întrerupe continuitatea. L-au detașat pe Ștefan Bichir la baza de unde fusese adus și l-au numit în locul lui pe Florin Popa, nimeni altul decât adjunctul lui Bichir. 

După numai o lună, Ștefam Bichir avea să fie renumit comandant al clubului Steaua. 

Ștefan Bichir, rămâne comandant al clubului Steaua, deși nu a rezolvat problema promovării

Chiar dacă Ștefan Bichir este comandantul clubului Steaua de peste doi ani, el nu a găsit încă soluția pentru ca secția din fotbal să promoveze în Liga 1. 

Steliștii au purtat discuții în ultimii doi ani cu investitori privați, dar nu au ajuns la un consens. 

Nici demersul lui Vasile Dîncu, fostul ministru al apărării, de a schimba Legea Sportului pentru ca Steaua să poată promova, nu a dat roade, iar trupa din Ghencea a rămas în Liga 2, chiar dacă în ultimele două stagiuni a terminat pe locul 4, de baraj, respectiv 2, unul care duce direct în Superliga. 

În acest sezon, Steaua merge prost. Ocupă locul 11, cu 16 puncte adunate, iar conducerea clubului a decis să blocheze salariile jucătorilor și membrilor staff-ului până când echipa va ajunge pe loc de play-off. 

Steliștii se află la 3 puncte distanță de ultimul loc de play-off, 6, ocupat în acest moment de CSC Dumbrăvița. 

Rezultatele la Steaua sub comanda lui Ștefan Bichir lasă de dorit 

Ștefan Bichir a fost renumit în fruntea clubului Steaua, dar surse din cadrul trupei din Ghencea susțin că acesta este contestat, din cauza rezultatelor slabe obținute în ultimii ani. 

Nici fanii nu l-au iertat pe Bichir, pe care îl acuză de incompetență și de faptul că și-a dat acordul ca FCSB să joace în Ghencea. 

În vara acestui an, echipa de baschet a retrogradat în liga secundă, iar echipa de handbal masculin merge prost în acest sezon. „Militarii” ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii Zimbrilor, în timp ce rivala Dinamo este lider detașat. 

Nici la rugby lucrurile nu stau mai bine. Steaua nu a mai câștigat campionatul deloc în era Bichir, într-o ligă în care contează doar 4 echipe: Steaua, Dinamo, CSM Baia Mare și SCM Timișoara. 

„Militarii” au pierdut finala Cupei în ultimii doi ani, de fiecare dată în fața lui CSM Baia Mare. 

VIDEO. Florin Talpan, impresii după Steaua - Rapid

Citește și: 

Neagoe a „tunat” pe ploaie: „E rușinos ce s-a întâmplat! Să se respecte măcar pe ei, dacă pe noi nu”

Un fost jucător al Chindiei a mers pe încredere și a fost păcălit » A deschis un nou proces pentru a-și primi salariile restante

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”