FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, SÎMBĂTĂ, 16:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Ştiinţa ruptă-n două » Neplătiţi de luni de zile, fotbaliştii lui Mititelu sînt în pragul unui război civil în preajma derby-ului de sîmbătă

Ciucă și ceilalți juveți n-au încasat nici o rată contractuală în ultimele 4 luni, de cînd FC U a fost reînființată
Ciucă și ceilalți juveți n-au încasat nici o rată contractuală în ultimele 4 luni, de cînd FC U a fost reînființată

Articol de - Publicat marti, 19 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 noiembrie 2013 19:56

Problemele financiare sînt marii duşmani ai FC Universitatea.

Jurnaliştii de la micapi.ro au scris ieri că oamenii lui Adrian Mititelu sînt în pragul unei greve generale, iar Vasile Gheorghe şi Michael Baird au refuzat să intre ca titulari în ultima etapă, cu Olimpia (1-1), în timp ce veteranii Dorel Stoica şi Mădălin Ciucă ar fi certaţi cu patronul, care i-a acuzat că strică atmosfera.

Patronul Ştiinţei a declarat ieri la Radio GSP: "În 10-12 zile o să le plătesc jucătorilor două salarii. E posibil chiar în această săptămînă, dar nu promit. Răul vine din cauza adversarilor de sîmbătă, am pierdut 200.000 de euro din încasări la meciurile pe care trebuia să le jucăm acasă, pe «Centralul» din Bănie, plus că patronii de faţadă ai lui CS U mi-au blocat multe tranzacţii".


"Sîmbătă, «ceilalţi» vor fi doar musafiri nepoftiţi, 20.000 de craioveni îi vor taxa. Chiar dacă ei vor juca în albastru, iar pe noi ne obligă să evoluăm în negru, sînt doar gesturi veninoase"
Adrian Mititelu, patron FC U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
savoss
savoss  •  20 Noiembrie 2013, 14:16

Daca GSP a ajuns sa citeze oficiosul primariei, nu mai avem sperante de obiectivitate nici in voi. pai mai bine o rugati pe Larguta sa dea un punct de vedere.

dangp
dangp  •  20 Noiembrie 2013, 07:11

Pacat de echipa asta frumoasa! Eram mic si ma uitam cu incantare la Balaci, Cartu, Negrila, Lung, Tilihoi, Geolgau, Stefanescu, Irimescu... si multi altii! Si acum... a ajuns pe mana lui Mititelu... Pacat!

suporteru
suporteru  •  20 Noiembrie 2013, 03:43
Postat de marius_helpers pe 19 Noiembrie 2013, 21:48

Bafta FCU craiova,sper ca anul viitor sa intrati alaturi de RAPID in A,pentru ca si voi sunteti o echipa de traditie,sincer m-am saturat de chiajna,corona,botosasi,recas si mai stiu eu ce echipe facute peste noapte.

Respect Marius,la greu e musai sa ne unim pentru ca singuri nu putem sa razbatem in mocirla asta in care se afla fotbalul romanesc. Mitica a cazut din pozitia sa,oricum a delapidat destul fotbalul romanesc,vine Iorgulescu,nu stiu de ce mi se pare ca am ales din carnea purcelii,p***a pecie... Mai ramane sa cada si Sandu dar cine vine in locul lui ca Gica Popesq e mana in mana cu clanul fecalli de era sa-l bage la bulau cu combinatiile de facea cu ei...si asta la fel...

Vezi toate comentariile (77)
Comentează