FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

video Mesaje de ultimă oră ale celor 6 jucători străini de la Dinamo: „Acesta este adevărul!”

Mesaje de ultimă oră ale celor 6 jucători străini de la Dinamo: „Acesta este adevărul!”
Mesaje de ultimă oră ale celor 6 jucători străini de la Dinamo: „Acesta este adevărul!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 20:00 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 01:48

Jucătorii străini de la Dinamo au transmis mesaje prin intermediul paginii de Facebook a clubului, în care susțin că nu doresc să plece de la Dinamo și sunt concentrați pe obiectivele echipei: play-off și promovare.

Filip Dujmovic, portar, 23 de ani, bosniac: „Aș vrea să spun că sunt fericit la Dinamo, avem tot ce ne trebuie pentru a ne pregăti, mă tot întreabă fanii dacă plec, eu nu vreau asta, nu am cerut asta. Sunt la Dinamo și sper să promovăm în Superliga, forța Dinamo!”

Dani Iglesias, mijlocaș, 27 de ani, spaniol: „Nu am cerut să plec de la Dinamo, nu vreau să fac asta, sunt fericit aici. Voi rămâne aici până la final și vom lupta pentru promovare. Hai Dinamo!”

Gabriel Moura, fundaș, 34 de ani, brazilian: „Suntem aici de la începutul sezonului și vom lupta până la final pentru obiectivul nostru, promovarea”

Gorka Larrucea, mijlocaș, 29 de ani, spaniol: „Noi, străinii, suntem aici pentru că asta vrem, muncim pentru a intra în play-off și a ne lupta la promovare. Multă putere și hai Dinamo!” 

Quentin Bena, fundaș, 24 de ani, francez: „Vă mulțumesc din tot sufletul pentru ce ați făcut și faceți pentru noi, ne ajutați enorm și sunteți cu adevărat cei mai tari suporteri, vă spun asta din inimă. Suntem concentrați 100% pe Dinamo și vom da totul pentru a merge în play-off, sperăm ca împreună să atingem obiectivul. Hai Dinamo! Merci pentru tot!”

Lamine Ghezali, mijlocaș 23 de ani, francez: „Vă mulțumesc pentru ajutorul pe care ni-l dați și pentru susținerea de la fiecare meci, ne dați multă forță și sperăm să ajungem în prima ligă. Sunt mândru să fiu la Dinamo, la fel ca toți jucătorii de aici. Acesta este adevărul, forța Dinamo!”

Încă o reziliere la Dinamo! Fotbalistul și-a încheiat oficial socotelile cu clubul

Alin Dudea a devenit azi al treilea fotbalist care-și reziliază contractul cu Dinamo! După Ștefan Fara și Vasile Buhăescu, fundașul central de 25 de ani și-a încheiat, oficial, socotelile cu formația pentru care evolua din 2016. 

Sursele Gazetei informează că fotbalistul a ajuns la o înțelegere amiabilă cu gruparea aflată în insolvență. Acesta și-a primit toate salariile restante și pleacă din Ștefan cel Mare cu banii la zi. Dudea se număra printre fotbaliștii intrați în dizgrația lui Burcă odată cu greva declanșată de jucători la începutul săptămânii. 

Dudea fusese umilit de conducerea lui Dinamo, care-l trimisese să se antreneze singur, pe întuneric. Inițial, șefii au încercat să-l convingă să accepte primirea restanțelor abia în martie, dar după două zile i-au achitat toată leafa restantă.

„E ciudat și îngrijorător” » Ce l-a deranjat pe Vlad Iacob la jucătorii lui Dinamo + Altă veste proastă pentru fani
DINAMO
„E ciudat și îngrijorător” » Ce l-a deranjat pe Vlad Iacob la jucătorii lui Dinamo + Altă veste proastă pentru fani

Dinamo și-a bătut joc de Alin Dudea: „Nu semnezi? Nu te mai antrenăm!” 

Buhăescu a semnat deja rezilierea contractului, iar Fara, Tomozei și Gavrilă au primit oficial dreptul de a se antrena cu alte formații. Alin Dudea refuzase inițial să plece în condițiile pe care i le impunea clubul. Fundașul a cerut să fie plătit la zi ca să plece, adică să încaseze banii pentru două luni. Conducerea i-a propus să rezilieze contractul și să accepte să primească banii în luna martie. 

Jucătorul nu a fost de acord, motiv pentru care conducerea l-a lăsat să se antreneze singur, fără să-i pună la dispoziție un antrenor, asistență medicală, materiale pentru pregătire. Dudea nu a fost de acord să semneze pentru recuperarea banilor în martie fiindcă nu avea garanția că i-ar lua măcar atunci, risca să fie nevoit să deschidă un proces în martie și să mai dureze luni bune până încasa salariile.

VIDEO „E ciudat și îngrijorător” » Ce l-a deranjat pe Vlad Iacob la jucătorii lui Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV „E ciudat și îngrijorător” » Ce l-a deranjat pe Vlad Iacob la jucătorii lui Dinamo + Altă veste proastă pentru fani

Burcă a publicat „din greșeală” conversația de pe WhatsApp cu Vlad Iacob: „Ăia au neveste bolnave de cancer. Să ne dea banii!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
oumuamua
oumuamua  •  21 Ianuarie 2023, 19:30

Caractere frumoase! Prostalaii gigisti nu inteleg nimic|! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mirstelistu
mirstelistu  •  21 Ianuarie 2023, 12:46

Va dati seama ce *** sunt practicantii astiade se simt asa bine la dinamo,astia numa prin ligile inferioare din Romania prind contracte asa jucatori buni sunt, daca ajungisa joci pentru 2 oua de o paparaie e clar cu ei sigur promoveaza

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doarinliga1
doarinliga1  •  20 Ianuarie 2023, 23:01
Postat de creeperno807 pe 20 Ianuarie 2023, 22:35

Aduce Serdean bani

buna gluma.cand ajung sa faca misto de vitan barzesti si suporterii lor,atunci iti dai seama ca vitan barzesti este ca si desfiintata.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează