FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII TÂRGU JIU

Tibi Bălan a demisionat de la Pandurii Târgu Jiu!

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 21:17

Tiberiu Bălan (38 de ani) a decis să o părăsească pe Pandurii Târgu Jiu, după doar trei meciuri pe banca gorjenilor.  

Trei înfrângeri a înregistrat Tibi Bălan cu Pandurii, ultimele două fiind usturătoare: 0-1 cu U Cluj, 0-4 cu CS Mioveni și 0-5 cu Farul Constanța.  

Deplasarea de la malul mării l-a făcut pe tânărul antrenor să creadă că nu poate face mai mult pentru a salva echipa de la retrogradare.  

Noi îi mulţumim domnului Tibi Bălan pentru că a încercat să ne ajute, dar el ne-a spus acum că nu găseşte soluţii pentru salvarea ehipei şi şi-a dat demisia. Domnul Marin Golea, administratorul special al clubului, i-a acceptat-o pe loc. Mai sunt patru etape de jucat în acest an, iar de pregătirea echipei se va ocupa secundul Cristi Popescu. Vedem în iarnă ce variantă vom găsi pentru postul de principal. Până atunci, trebuie să intre şi banii de la acţionari. Momentan, conturile lor sunt blocate”, a explicat Marin Condescu, potrivit site-ului liga2.prosport.ro.  

Pandurii Târgu Jiu a fost depășită în clasament de către codașa Sportul Snagov și ocupă acum penultima poziție în Liga 2, fiind la 11 puncte distanță de primul loc care se salvează de la retrogradare, ocupat de către Ripensia Timișoara. 

În etapa viitoare, Pandurii va sta, având programat meciul cu Daco-Getica București, echipă retrasă din Liga 2. 

Tiberiu Bălan este al doilea antrenor din Liga 2 înlocuit în această săptămână, după ce Dorinel Munteanu a preluat-o pe CSM Reșița de la Leo Doană (DETALII AICI).

VEZI ȘI:

RAPID - U CLUJ 1-1 // VIDEO George Florescu a oprit autocarul echipei și a coborât la marginea orașului după un conflict cu antrenorul » Falub confirmă: „El a ales asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează