FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Trei lucruri inedite despre cel mai controversat număr 10 din istoria naționalei: cum i-a influențat Messi viața, ce mănâncă + a renunțat la TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 16:18

George Florescu, poate cel mai criticat număr 10 pe care l-a dat naționala României, a oferit un interviu pentru Libertatea unde a vorbit despre mai multe aspecte din viața sa. Ajuns la 34 de ani, fotbalistul Universității Cluj încă mai visează la Liga 1, dar e foarte atent la fiul său Toni, care a făcut primii pași în fotbal. 

....despre viața fără carne: "Se poate trăi și fără carne. Am slăbit, inițial, 5 kilograme, fără să vreau. Mă simt mai bine la 34 de ani decât la 30 de ani. Am energie, simt că am întinerit. E ceva pozitiv. Sunt mai liniștit, mai senin, mai plin de viață! Poți fi vegan și să faci performanță. Am citit un articol despre Messi, am înțeles că e vegan din 2014", a zis mijlocașul conform Libertatatea. 
la costum

...nu se mai uită la TV și dedică mult timp familiei: "Mă mai uit doar la meciuri. Și, cu copiii, la desene animate. Foarte rar mai văd câte un film, în rest, nu mă atrage, nu mă interesează. Aloc timp mai mult creșterii celor trei copii. Și îmi ajut soția. Ne petrecem timpul împreună, facem excursii, stăm mult afară, la aer curat". 

...mănâncă multă verdeață, linte, năut și fasole: "Noi, românii, avem multe mâncăruri de post, poți jongla cu diverse feluri. Sunt vegan, nu raw vegan. Recomand multă linte, năut, fasole, ca să suplimentezi proteic lipsa cărnii. Mănânc frunze, îmi iau din supermarket, când nu am perioada de grădină, baby spanac, rucola, valeriană, tot ce găsesc verde. Îmi fac un amestec într-un bol mare, arunc un pumn de năut sau de linte, cu ulei de măsline, cu o ceapă și iese o salată incredibilă. Cu o felie, două, de pâine din secară. E o plăcere! Recunosc, rar, în cantonament, mi se mai face poftă de cașcaval pane. O dată la nu știu câte zile. Dar carne n-am mai consumat absolut deloc, de doi ani și patru luni".
mancare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
824198750992033
Tiberiu Nagy  •  27 Octombrie 2018, 20:19

Tamas *** ? ... sa fim seriosi !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  27 Octombrie 2018, 20:15

vorba lui Tamas - salata halesti - salata joci:)

para.para
para.para  •  27 Octombrie 2018, 19:13

Nimic nou. Saptamana trecuta doar ce-ati intins acest interviu cu Florescu pe 5 articole. Sper ca stiti sa faceti diferenta intre un vegan si un vegetarian.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează