FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - CLINCENI

U CLUJ - CLINCENI 3-0 / Adversarii "șepcilor" sunt impresionați: "Merită să promoveze"

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 13:11

Universitatea Cluj a trecut la scor, 3-0, în derbiul etapei cu numărul XVI din eșalonul secund, de FC Academica Clinceni și ”șepcile roșii” au ajuns pe podiumul întrecerii.

Ilie Poenaru, antrenorul echipei ilfovene, a fost impresionat de cele văzute la Cluj. ”Universitatea este, clar, cea mai bună echipă din campionat pe teren propriu. Are jucători cu experiență, un stadion superb, suporteri adevărați, susținerea unui întreg oraș. Merită să promoveze în prima ligă din aceste considerente”, a punctat Poenaru.

Universitatea Cluj a marcat toate cele trei goluri ale succesului cu Academica în partea secundă a jocului. ”Noi am prins o zi mai slabă cu prilejul meciului de la Cluj. Rămân însă cu un regret amar după partidele importante din campionat.

Nu am reușit să scoatem niciun punct cu formațiile cu pretenții, Sportul Snagov, Chindia sau U Cluj. Avem o echipă tânără care va crește, cert, în exprimare”, a încheiat tehnicianul echipei ilfovene.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează