FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMISIE

Un antrenor al unei echipe cu pretenții amenință cu demisia: "Dacă nu se întâmplă asta, nu voi mai continua"

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2016 10:17

Olimpia Satu Mare a încheiat cu un succes important un sezon excelent parcurs de jucătorii aflaţi în grija lui Bogdan Andone.

A fost o despărţire frumoasă de suporteri după succesul la limită, scor 1-0, realizat în faţa celor de la CS Mioveni. "Le mulţumesc băieţilor, au demonstrat că sunt un grup unit.

Avem promisiuni, din nou, că se vor rezolva problemele financiare în cursul acestei săptămâni. Dacă acest lucru nu se va realiza, nu voi mai continua la Olimpia", a punctat, la Sport Total FM, antrenorul sătmărenilor.

Bogdan Andone a fost ofertat de Marius Şumudică să i se alăture din nou în cadrul colectivului tehnic. "Mă leagă o strânsă prietenie de Marius. Am fost colegi de echipă, am colaborat bine împreună, şi mi-a propus să îl însoţesc în Turcia dacă va semna cu Gaziantep.

I-am mulţumit pentru intenţie, dar eu sper să avem linişte şi să construim ceva de durată la Satu Mare", a completat Bogdan Andone.

satu mare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  12 Decembrie 2016, 12:02

Cum Turcia a 'picat' ramane sa se regleze conturile la Satu Mare. Ar fi pacat sa se distruga inca o echipade fotbal dupa atatia ani de 'saracie' fotbalistica in acea zona.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează