FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA

Un atacant legendar oferă o perspectivă negativă după venirea lui Marin Condescu la Ştiinţa: "O să spuneţi: «Ce dreptate a avut»"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 ianuarie 2014 20:19

Venirea lui Marin Condescu la conducerea celor de la FCU Craiova a creat imediat emulaţie la echipa patronată de Adrian Mititelu.

Oltenii au făcut primele transferuri şi se pregătesc Mihai Costea şi Cosmin Vîtcă să se alăture lotului. Dar fostul atacant legendar al Ştiinţei, Rodion Cămătaru, are dubii că venirea lui Condescu va salva clubul.

"Asta cu Condescu e o gogoaşă, ar trebui să vină cu o infuzie mare de capital. De unde atîtea milioane ca să bagi în echipă, plus că este şi această insolvenţă... Aţi văzut vreun act care să ateste venirea lui Condescu la Craiova? Eu sînt omul care trebuie să văd cu cine lucrez şi apoi să vorbesc. Eu ştiu că acolo există un administrator judiciar, ăla e şef şi ăla decide soarta clubului. Deocamdată nu cred această mutare, dar să aşteptăm. Cine vine la un club falimentar să bage bani aşa peste noapte?

Sînt oameni care bagă sute de mii de euro lunar în echipă şi nu auzi de ei, iar aici se face atîta tam-tam, dar nu se mişcă nimic. Eu sînt mai sceptic şi s-ar putea ca peste cîteva săptămîni să spuneţi «Bă, ce dreptate a avut ăla!»", a spus Cămătaru la Sport Total fm.

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (40)
dec1
dec1  •  02 Februarie 2014, 20:10

J.AV.R.A asta chiar nu a inteles ca pe nici un suporter al universitati nu il intereseaza ce zice el!!!!? MUZUIE CACANARU

adra
adra  •  29 Ianuarie 2014, 16:17

camataru , ar trebui intrebat, cate lucruri buna a facut pentru univarsitatea de cand s-a lasat de fotbal????

blaustein
blaustein  •  29 Ianuarie 2014, 11:18
Postat de bestfox pe 28 Ianuarie 2014, 21:51

Gogoasa e aia cu Rodion Camataru gheata de aur a Europei. Aia o fost gogoasa.

O scandare veche pe stadioanele din Romania: Camataru Rodion / Nu e gheata e şoşon !!! alaturi de: Dinamo hai pe noi / Sa ne dai si golu doi !!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează