FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA

UTA, planuri mari pentru promovare: un fost şef de la Dinamo şi un fost campion al României se luptă pentru un post în conducere

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 13:53

 UTA Arad, unul dintre cele mai importante cluburi din Liga a-2-a, îşi caută preşedinte, iar pe listă sunt două nume importante din fotbalul românesc.

Primul este Cristi Bobar, 34 de ani, fost director sportiv al lui Dinamo, care în acest moment face parte din staff-ul celor de la CFR Cluj. Potrivit surselor GSP.RO, reprezentanţi de la UTA au luat legătura cu Bobar, dar acesta are o situaţie complicată la CFR şi nu ştie dacă va putea da curs ofertei.

Pe lista celor de la UTA a intrat şi Marius Stan, fost conducător la Oţelul, când gălăţenii au câştigat campionatul. În vârstă de 60 de ani, Stan este un conducător experimentat. Rămâne de văzut dacă își va continua în paralel și planul de a candida pentru preşedinţia LPF.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, doreşte ca echipa să promoveze la finalul acestui sezon, după două baraje ratate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează