FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - TURRIS

UTA - Turris 3-4. VIDEO Meci entuziasmant la Arad » Turris se impune în minutul 90 și vine la un punct de lider! Clasamentul ACUM

UTA, liderul din Liga 2, joacă primul meci din play-off împotriva lui Turris +15   FOTO
UTA, liderul din Liga 2, joacă primul meci din play-off împotriva lui Turris

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 17:30 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 20:36

Turris s-a impus cu 4-3 în fața celor de la UTA, în runda secundă a play-off-ului pentru promovarea în Liga 1. 

După două meciuri de 0-0 în prima rundă a "matineului" a venit rândului unei meci colosal, spectaculos. A început bine pentru arădeni, dar la final s-au vărsat lacrimi de supărare. Plus multe frustrări. Nebunia a început încă din start. Buhăcianu a pătruns în stânga, Moise a șutat puternic și-a deschis balul (3). Au curs apoi ocaziile lui Buhăcianu (5), Melinte (7) și Pană (12), care au ridicat pulsul. Egalarea a venit repede, prin Teșcan (21). A împins balonul în poartă din șase metri. 

Arădenii o iau de la capăt. Construiesc, pun cărămidă peste cărămidă. Buhăcianu (31) a scăpat singur de la 35 de metri, l-a învins pe Duțu și a făcut 2-1. Finalul reprizei e incendiar! Voinea a centrat din dreapta, Voicu a trimis cu capul în bară, mingea a ajuns S. Pană, care a adus egalarea (45). 

+11 FOTO

Thriller-ul a continuat și după pauză. Doar că rolurile se inversează. Melinte îl faultează pe Tescan, "centralul" Barbu dă 11 metri, Voinea (54) execută și face 2-3. Arădenii apasă accelerația, nu acceptă înfrângerea. Bustea (58) trimite de la 23 de metri, cu exteriorul, din prima, lângă bara portarului și aduce egalarea. Laszlo Balint dă din mâini, e agitat, vrea golul victoriei. Încep schimbările, curg ocaziile, iar totul se rupe la gafa inexplicabilă a lui Florin Ilie! Nu e în stare să lovească o minge venită din pasa unui coechipier, Haită (89) e atent: a profitat, s-a întors, a tras plasat cu stângul și a îngenuncheat UTA acasă. Pentru prima oară în acest sezon.

Clasament play-off Liga 2:

FINAL » UTA - Turris 3-4

  • Au marcat: R. Moise '3, Buhăcianu '31, Bustea '58 / Tescan 21, S. Pană 45, Al. Voinea 54 (pen.), Fl. Haita '89
  • Romario Moise, fotbalistul venit de la Astra, a înscris cu un șut superb de la marginea careului de 16 metri.
  • Turris a preluat conducerea pentru prima dată în minutul 53, dintr-o lovitură de la 11 metri, transformată de Albert Voinea.
  • Cristian Bustea a egalat după doar 5 minute cu un șut puternic din afara careului
  • Vezi AICI live 
  • Vezi VIDEO de la meci

UTA - Turris, echipele de start

UTA: Fl. Iacob – Fl. Ilie, Roumpoulakou, O. Ursu, R. Moise, Miculescu, Bustea, Dam. Isac, Melinte, Buhăcianu, C. Rus 
Rezerve: Balauru – Oroian, Jebari, Al. Ioniță, Cr. Pușcaș, A. Rus, R. Crișan 
Antrenor: Laszlo Balint 

Turris: Duțu – Călințaru, D. Ispas, Ct. Pîrvulescu, S. Pană, Fl. Mitrea, Haită, Cioinac, Ad. Voicu, Tescan, A. Voinea 
Rezerve: A. Păun – S. Negruț, Serediuc, Pațurcă, R. Neacșu, Sălcianu, Nwabueze 
Antrenor: Erik Lincar

Stadion: Motorul, Arad 
Arbitru: Marian Barbu / Asistenți: Dragoș Iliescu, Alexandru Vodă

Citește și alte știri despre play-off-ul din Liga 2:

Când se joacă Petrolul - Rapid, derby-ul din Liga 2 » Anunțul FRF

CS MIOVENI - RAPID 0-0 » Dan Alexa plânge după punctele pierdute, Claudiu Niculescu acuză arbitrajul: „A avut alt gând!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
rapidist57
rapidist57  •  10 Iulie 2020, 08:28

Parertea mea este ca UTA a profitat de puncte ca sa-si rotunjeasca bugetul, eu asa cred. NU cred ca Turis a devenit peste noapte marea revelatie a Ligii a doua.

rapidist57
rapidist57  •  10 Iulie 2020, 08:24
Postat de waves pe 09 Iulie 2020, 23:37

*** de bolșevici pSD isti,o sa scape tara asta de tot de voi care ați distrus și devalizat aceasta tara asta din 1990 până acum....

Pai dupa mintea ta toti dinamovisti trebuiau rasi de pe pamant, ce gandire de fasacist ai. Sa sti ca fascismul nu se prinde de Dinamo, astia sunt cu stanga, cu PSD-ul nu cu legionarii si fascisti de la USR si Liberali care dupa 47 ii pupau undeva pe comunisti iar acum au devenit "de dreapta". Tu habar nu ai ce spui si nici pe ce lume traiesti prietene.

waves
waves  •  09 Iulie 2020, 23:37
Postat de johncarl pe 09 Iulie 2020, 23:20

nu comentez acest aspect. dar voi ati votat cu tradatorii de tara de la pnl usr. nu ati vrut salarii si pensii mari. lasa ca vine pnl si usr si va da 2 dolari pe zi ca in brazilia cum a spus simbolul usr de la finante in 2015.

*** de bolșevici pSD isti,o sa scape tara asta de tot de voi care ați distrus și devalizat aceasta tara asta din 1990 până acum....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează