FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

oficial S-a propus la Dinamo, dar a ajuns în Liga 2: „Da, a semnat!”

Vali Lazăr (al doilea din dreapta) s-a înțeles cu Concordia Chiajna
Vali Lazăr (al doilea din dreapta) s-a înțeles cu Concordia Chiajna

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2021 17:14 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 18:46

Vali Lazăr (31 de ani, extremă stânga) a semnat cu Concordia Chiajna, echipă de Liga 2.

Dorit de Rapid, jucătorul care era liber de contract după despărțirea de Al-Shahania SC, din Qatar, a semnat cu echipa antrenată de Claudiu Niculescu.

Vali Lazăr, jucătorul care s-a propus la Dinamo, a semnat cu Concordia Chiajna

S-a propus la Dinamo, dar a ajuns în Liga 2: „Da, a semnat!”

Anunțul a fost făcut de președintele clubului, Cristi Tănase. Legitimat la Dinamo în două perioade, 2013-2017 și ianuarie - octombrie 2020, Lazăr a semnat un contract valabil un singur sezon.

„Da, e adevărat că a semnat cu noi Vali Lazăr. Mi-a promis de mult timp că atunci când se întoarce în România va avea o discuție cu noi. Are contract pe un an cu opțiune pe încă un an, dacă promovăm”, a declarat Tănase pentru ProSport.

Vali Lazăr s-a propus la Dinamo: „Nu mă sperie insolvența”

Vali Lazăr își dorea să rămână în România după ultima aventură din Qatar. Jucătorul de atac a fost dorit de Rapid și de FC Voluntari, dar Concordia și-a mișcat mai bine.

De curând, Lazăr a admis că s-ar întoarce la Dinamo, în cazul în care ar fi fost ofertat de clubul alb-roșu.

„M-aș întoarce, am fost în insolvență în era domnului Negoiță și am fost plătit la timp. Nu mă sperie asta, dacă jucătorii sunt plătiți la timp e mult mai OK. Ce presiune e în insolvență? Nu poți să te duci în Europa, nu e nicio presiune, atât timp cât găsești jucători capabili pentru Liga 1 și îi plătești la timp e OK.

Dacă se respectă insolvența, așa cum a făcut-o Ionuț Negoiță, cred că Dinamo e un club OK pentru fotbaliști”, a declarat Lazăr la „DigiSport Matinal”.

Întrebat de moderatorul emisiunii, Viorel Grigoroiu, dacă ar semna cu nou-promovata FCU Craiova, cu Mutu antrenor, Lazăr a spus la acel moment: „Nu mai vreau să plec de acasă! Doar la Ploiești sau București aș vrea”.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Amical de gală pentru Csikszereda Miercurea Ciuc » Ciucanii, invitați să joace cu un club de renume

Victor Pițurcă a găsit un defect la noul stadion din Ghencea: „Asta-i concluzia mea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  10 Iulie 2021, 00:29

Ciudat totusi ca a refuzat Rapidul pentru a juca in liga a doua.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează