FOTBAL  »  LIGA 2  »  NUMIRE

VIDEO Vasile Miriuță, prezentat oficial la noua echipă. Contestat vehement: „Parcă trebuia să își rupă carnetul de antrenor după ce a băgat Baia Mare în Liga 3”

Vasile Miriuță, 54 de ani, a fost prezentat astăzi oficial de Chindia.
Vasile Miriuță, 54 de ani, a fost prezentat astăzi oficial de Chindia.

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 18:19 / Actualizat vineri, 18 august 2023 19:42

Vasile Miriuță, 54 de ani, a fost prezentat astăzi oficial de Chindia.

Chindia i-a găsit rapid înlocuitor lui Dragoș Militaru (33), pe care l-a demis după numai două etape scurse din noul campionat.

Culisele plecării surprinzătoare a lui Dragoș Militaru de la Chindia: „Se bat cap în cap!” + Ce l-a deranjat: „Aberant, cea mai mare prostie, n-am auzit o minciună mai mare!”
chindia
Culisele plecării surprinzătoare a lui Dragoș Militaru de la Chindia: „Se bat cap în cap!” + Ce l-a deranjat: „Aberant, cea mai mare prostie, n-am auzit o minciună mai mare!”

Vasile Miriuță, noul antrenor de la Chindia

Am oficializat deja despărţirea de Dragoş Militaru pe cale amiabilă, iar din acest moment noul antrenor principal este Vasile Miriuţă. Din punctul meu de vedere, am încercat de când am venit să facem lucrurile aşa cum ne-am propus. În mare parte am reuşit, au fost şi unele probleme pe care le reglăm din mers”, a precizat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, preşedintele Chindiei, Andrei Cordoş.

„Cunosc cât de cât lotul, sunt jucători care au jucat anul trecut şi în prima divizie, pe unii dintre ei îi cunosc, pe Marc şi pe Moldoveanu i-am antrenat acum câţiva ani când erau şi ei mai tineri, şi eu mai tânăr. Aşa, în mare parte parte, știu lotul”, a spus și Miriuță. 

Aştept în următoarele zile să cunosc şi eu lotul mai bine şi să vedem dacă mai avem nevoie de un jucător, doi şi pe ce post

- Vasile Miriuță, antrenor Chindia

Miriuță a pregătit-o ultima dată pe Minaur Baia Mare. De-a lungul carierei, el le-a mai condus din postura de „principal” pe Hermannstadt, Kisvarda, Dinamo, Chiajna, CFR Cluj, Energie Cottbus, ASA Tg. Mureș, ETO FC Gyor și Ceahlăul.

În primele două etape de Liga 2, Chindia a obținut numai două puncte, 1-1 cu CSA Steaua și 0-0 în cu CSM Slatina.

Miriuță va debuta marți, de la 19:00, pe banca Chindiei. Târgoviștenii vor primi vizita celor de la Gloria Buzău în runda #3 din Liga 2.

Reacțiile dure ale fanilor Chindiei pe Facebook, la adresa lui Andrei Cordoș și a lui Vasile Miriuță: 

  • „Domnule Cordoș, de ce nu ești transparent? De ce nu răspunzi la întrebări? Spune adevărul dacă ai luat o astfel de decizie după 3 meciuri trebuie sa ai niște argumente solide nu sa te ferești după microfonul acela.. mai bine fa-ți bagajul și du-te de unde ai venit..”
  • "«Vom discuta ce se va întâmpla pe viitor». Cu alte cuvinte, voi sunteti niste fraieri, nu trebuie sa va dau explicații referitor la ce s-a intamplat cu Militaru. Si alea doua salarii care i s-au plătit in plus pentru reziliere nici nu sunt din bani publici, i-a adus Cordoș de acasa”
  • „Băi arogantule, Chindia nu e echipa familiei tale din Cluj! Încet, încet ne arăți ce caracter ai !!!!”
  • „Omul (n.r. Miriuță) spune «Divizia A».. el de pe acea vreme este «Out» din fotbal.. e clar, nu avem niciun viitor. Liga a 3-a scrie pe noi.. afara cu Cordoș!!” 
  • „Cu asta dacă prindem sa jucam barajul de menținere în Liga 2 e bine”
  • „Parcă trebuia să-și rupă carnetul de antrenor după ce a băgat Baia Mare în Liga 3”
  • „Cea mai proastă alegere..”
  • „Sa se pregătească Pucioasa și Flacăra că venim după ei cu Mister la timonă...”
  • „Dacă nu va avea rezultatele așteptate să plece cu Cordoș cu tot, Militaru făcea treaba bună”

Mai multe articole despre Liga 2:

Contestă arbitrajul după derby-ul Argeșului din Liga 2: „Am avut penalty!”
Argeș - Mioveni 0-0
Contestă arbitrajul după derby-ul Argeșului din Liga 2: „Am avut penalty!”
Încă o plecare surpriză în fotbalul românesc » Și-a dat demisia după eșecul neașteptat din ultimul meci: „M-a surprins decizia lui!”
DEMITERE
Încă o plecare surpriză în fotbalul românesc » Și-a dat demisia după eșecul neașteptat din ultimul meci: „M-a surprins decizia lui!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
C_S_A_Miloaga
C_S_A_Miloaga  •  19 August 2023, 17:08

Sa dea Dumnezeu ca Miriuta sa va faca cum i-a facut pe cei de la Baia Mare,atunci sa ii vedem pe marele Cordos si Stancioiu ce zic...urat ce a-ti facut cu Militaru....chiar daca nu va retrogradeaza Miriuta asta,mare antrenor????????????,macar sa mai stea cativa ani in Liga 2 cu el antrenor????

Vmctp
Vmctp  •  18 August 2023, 23:04

Intrebarea este de unde are Chindia, echipa finantata din bani publici, bani sa dea afara un antrenor bun, care anul trecut a facut o super performanta la Dej, sa ii plateasca clauza de reziliere, ca sa il aduca pe unul (mai scump), care anul trecut a retrogradat in L3? Asta inseamna politicul in sport. Bine le-au facut suporterii stelisti in primul meci cand injurau partidul “continuator” al PCR-ului.

valyomanyd
valyomanyd  •  18 August 2023, 21:01
Postat de mirstelistu pe 18 August 2023, 20:33

Asta inseamna implicarea politicului in sport, zero cunostiinte, zero mentalitate, l-ati avut pe Militaru ati avut un inceput bun si il dati afara ca sa aduceti un papagal ca antrenor nu e martafoiul asta si ne mai miram ca suntem unde suntem cu sportul in speta fotbalul, cand toti neavenitii si ipocritii gen primari conduc fotbalul

Lasă bre, nu e un început bun, 2 pct din 6..Bine, nu trebuia schimbat antrenorul, abia a venit !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează