LIGA 2  ·  RAPID

Surpriză! Victor Angelescu, acționarul Rapidului, susținea varianta celor de la UTA: „Așa s-a stabilit”

Joi, 14 Mai, 16:20

Victor Angelescu, principalul acționar de la Rapid, ar fi preferat ca toate meciurile rămase din actualul sezon de Liga 2 să se dispute.

FRF și cluburile din Liga 2 au votat ieri modul în care sezonul va fi dus la final: un play-off între primele 6 echipe, cu meciuri disputate într-o singură manșă. Liderul UTA s-a considerat nedreptățit, iar Angelescu pare că avea aceeași dorință în privința continuării. 

Rapid intră în carantină

Am văzut că UTA este nemulţumită de înjumătăţirea punctelor. Noi am fi vrut să se joace toate meciurile sau măcar să jucăm tur-retur, dar aşa s-a stabilit. De ce 6 echipe? Dacă am înţeles bine, doar acestea şase au depus dosare de licenţiere. Dacă e aşa, consider că e mai bine să jucăm doar aceste şase echipe pentru că altfel se putea interpreta.

E păcat că meciurile vor fi fără spectatori pentru că eram echipe cu fani mulţi, dar nu ai ce face. Săptămâna viitoare vom intra în carantina de două săptămâni într-un hotel din Bucureşti şi vom începe în Regie antrenamentele, conform protocolului stabilit de FRF cu Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Sportului. Am mare încredere în echipă şi sper să sărbătorim promovarea în Liga 1”, a declarat Victor Angelescu, acţionarul majoritar al Rapidului, conform digisport.ro.

Citește și alte știri despre Rapid:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1