FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

VIDEO INCREDIBIL! Patronul unei echipe româneşti, încătuşat! S-a ascuns în tufişuri pentru a scăpa de Poliţie :O

Articol de - Publicat duminica, 02 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 septembrie 2012 23:46

Scene incredibile petrecute azi-noapte în municipiul Baia Mare, unde Poliţia din localitate l-a reţinut şi încătuşat pe patronul formaţiei FC Maramureş Universitar, Dan Hotico, după o urmărire ca în filme.

Acesta conducea cu permisul suspendat, după ce, pe 25 iulie, a fost implicat într-un grav accident rutier. Deoarece nu a vrut să oprească la semnalul Poliţiei, Hotico a fost urmărit prin tot oraşul de oamenii legii.

Conform actualmm.ro, cînd a văzut că nu mai are scăpare, oficialul a coborît din maşină şi s-a ascuns în tufişurile aflate în curtea unui bloc.

Acesta a fost reţinut şi încătuşat. În urmă cu mai mult de o lună, lui Hotico îi fusese reţinut carnetul de conducere, după ce maşina sa a izbit frontal un autoturism care circula regulamentar. Maramureşeanul conducea în stare de ebrietate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
lolica123
lolica123  •  03 Septembrie 2012, 16:33

De huidu ce se mai aude? Parca a luat cu suspendare, nu? Doar aia pe care i-a omorat, s-au bagat in fata lui, n-au vrut sa traga pe dreapta sa treaca viteazul... Asta la fel o sa pateasca... Saracii de ei! Sa duca la puscarie cu totii!

ciocaneanu
ciocaneanu  •  02 Septembrie 2012, 21:45

Astia sint puternicii zilei, marii intreprinzatori, oamenii "grei" din Romania. O clica de hoti, certati cu munca, devenita model de viata pt. tineret. Viitorul e sumbru.

raulici
raulici  •  02 Septembrie 2012, 20:44

alcoolistul de Hotico mai bine si-ar plati angajatii de la firma sa UKRO. un nesimtit afacerist...dar PROST

Vezi toate comentariile (12)
Comentează