FOTBAL  »  LIGA 3  »  TURRIS TURNU MAGURELE

Eric Lincar s-a retras oficial oficial în fața lui Mirel Rădoi, Mihai Teja și tuturor oficialilor CFR-ului!

Articol de - Publicat luni, 27 mai 2019 18:48

Unul dintre cele mai atractive momente ale partidei dintre Turris Turnu Măgurele şi FC Hermannstadt 2 Sibiu (9-1) l-a avut în prim plan pe antrenorul echipei gazdă, Eric Lincar.

Acesta a intrat pe teren în minutul 78, anul naşterii sale, în aplauzele generoase al eunei asistenţe de peste 3500 de spectatori.

Lincar a primit şi un cartonaş galben din partea arbitrului după o intrare prin alunecare asupra unui adversar.

„Munca noastră de un sezon a fost încununată de succes. Ne aşteaptă un sezon următor, la alt nivel, extrem de pretenţios. Ne vom face bine temele din toate punctele de vedere”, a precizat Eric Lincar.

Campionii de la CFR lângă Turris Turnu Măgurele

Promovarea echipei din Turnu Măgurele în eşalonul secund al fotbalului românesc a fost salutată şi de reprezentanţii campioanei CFR. Patronul ardelenilor, Neluţu Varga, însoţit de o numeroasă delegaţie din care au făcut parte Daniel Stanciu sau Marius Bilaşco, a ţinut să urmărească ultimul joc al teleormănenilor în Liga a III-a.

Mihai Teja, fostul antrenor al FCSB-ului, prezent şi el la joc, a fost asaltat de spectatorii prezenţi pentru poze şi autografe. S-a aflat la Turnu Măgurele şi Mirel Rădoi, antrenorul echipei naţionale Under 21.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează