FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

EXCLUSIV FC U Craiova, buget impresionant pentru promovarea în Liga 2: „1 milion de euro” + acuzații către Primărie și FRF: „E un caz cu dedicație”

Articol de - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 15:06

Marcel Pușcaș, 59 de ani, președintele celor de la FC U Craiova, din Liga 3-a, vorbește într-un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor despre lupta pentru promovare și planurile echipei lui Adrian Mititelu. 

- Nu e complicat să trăiți la Craiova într-o permanentă stare de război din cauza scandalurilor cu clubul din prima divizie?
- Război nu este, pentru că avem unde să ne antrenăm, deținem o bază de cantonament, e tot ce ne trebuie la acest nivel pentru performanță. Multe cluburi din Lia a 2-a ar fi invidioase pe condițiile de la Universitatea! Sigur, știam disputa și mi-am asumat venirea la Universitatea, despre a cărui nedreptate am vorbit constant la televiziuni încă dinainte de a merge la FRF. Inclusiv în federație am invocat că nu e normal să oferi drept de promovare în L1 unei echipe când regulamentul spune că nu poate decât după trei ani. 

S-a abrogat însă un articol, a funcționat altă prevedere retroactiv. Poate exista un exemplu mai elocvent decât acest caz cu dedicație? În plus, clubul lui Rotaru s-a bucurat permanent de sprijinul Primăriei, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul lui Mititelu, care a băgat milioane de euro din propriul buzunar pe vechea arenă ca să schimbe scaune, gazon, să facă două terenuri de antrenament, să achite dările pentru utilități.

EXCLUSIV FC U Craiova, buget impresionant pentru promovarea în Liga 2: „1 milion de euro” + acuzații către Primărie și FRF: „E un caz cu dedicație”
Marcel Pușcaș

- E vreo șansă să se facă pace între cele două cluburi din Bănie?
- Justiția și rezultatele vor tranșa definitiv această dispută. Instanțele își vor spune cuvântul probabil în doi, trei ani, iar lumea va merge către acea echipă care va avea un joc mai plăcut și va aduce rezultate. De fapt, Primăria a creat această falie între cluburi. Primarul care a câștigat în 2012 (n.r. Lia Olguța Vasilescu) a obținut mandatul în mare parte mulțumită Peluzei Sud, de unde au venit vreo 5.000 de voturi, cu promisiunea că va sprijini Universitatea Craiova. După vreo trei luni, a uitat totul! Și așa s-au născut frustrări pentru mii de oameni, s-a ajuns la minciuni și jocuri de culise, care s-au întors chiar împotriva Primăriei.

- Cu ce buget atacați promovarea în acest sezon? 
- În jur de un milion de euro. Dar, vorba lui Cruyff, nu banii joacă pe teren. Trebuie să găsești un echilibru între finanțe și valoarea echipei. Iar aici spun că avem acum un staff bun, un lot omogen, majoritatea sunt la echipă din iarna trecută, a mai trecut un retur peste ei, am mai adus și alți jucători în vară, așa că dispunem de un lot potrivit pentru a ataca promovarea. Nici nu vreau să mă gândesc la altă variantă decât urcarea în liga secundă! 

Vezi și: 

VIDEO Adrian Mititelu susține că Mihai Rotaru l-ar fi amenințat cu moartea: „Mi-a transmis să-i dau 7 milioane pe CS U”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
barbus_teodor
barbus_teodor  •  13 Octombrie 2019, 23:38

Adevarata Universitatea Craiova a fost dezafiliata si jefuita de fratii parnaiasi Giovani si Victor Becali,Sandu si Dragomir impreuna cu *** care acum antreneaza clona rotarului,care nu e Stiinta. O gasca de oportunisti au furat denumirea,imnul si culorile Universitatii si le-au incredintat rotarului.Fara suparare,asta-i adevarul si-l stim cu totii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  13 Octombrie 2019, 19:40
Postat de Icu Lucian Florin pe 13 Octombrie 2019, 18:02

Bine că recunoaște că mititelu și "ultrașii" lui au fost psd-iști, au făcut campanie electorală pentru psd și pentru olgutza, au votat psd-ul și pe alcolista aia. Acum se dau "fete mari", luptători antisistem :)))))))

Stai sa vezi ce înjură pe iohanis si pnl in vreo doi ani daca i se pare lui domn ajica ca e " nedreptățit " ca el stie sa faca doar pe victima, da foc la casa da sunt de vina vecini, pompierii ca nu o sting repede samd.

antalmihai
antalmihai  •  13 Octombrie 2019, 19:13
Postat de antalmihai pe 13 Octombrie 2019, 17:36

Mititelu-cretinu a creat această falie între cluburi. Primaria si Olguta , suporterii, oamenii de rind l au sustinut timp lung chiar daca a retrogradat aceasta echipa de 2 ori inainte sa o desfiinteze , din prostia lui. Dar cind esti un prost de om si neserios, un h......pat, asa se intimpla. Apropo, citi suporteri au achizitionat actiuni la club, zicea brutaru ca va vinde 90% din club pina in 2020 la suporteri, unde s actiunile???

pai raspund tot eu. el... nu a facut nimic din ce a promis ***... o sa vedeti. inceputul e stadionul! iar vor fi piedici, blocaje, lipsa de bani, etc... NESIMTITUL ASTA A CARE AI DISTRUS MITUL SI CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI! PTIU!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează