FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948 - TURRIS TURNU MĂGURELE

FC U CRAIOVA 1948 - TURRIS TURNU MĂGURELE 0-1 // EXCLUSIV De ce ar fi fost bătut Lincar de antrenorii lui Mititelu: „Era vorba de un Ferrari” + declarații horror ale antrenorului: „M-am ghemuit, îmi cărau pumni și picioare!”

Erik Lincar
Erik Lincar

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2019 14:43

FC U Craiova 1948 a pierdut sâmbătă meciul cu Turris Turnu Măgurele din Liga 3, scor 0-1, iar echipa lui Adrian Mititelu are șanse infime de a promova în Liga 2.

După meci, Erik Lincar, antrenor la Turris, a declarat că a fost bătut de Adrian Filip și Vali David, antrenorii echipei lui Mititelu. Aceștia l-au acuzat pe Lincar că s-a bucurat ostentativ pentru victorie, că ar fi făcut gesturi largi spre tribune. (Detalii AICI)

Lincar a explicat ce bătaie ar fi primit:

„Am fugit spre vestiare, dar era ușa închisă. Filip și David au făcut sprint după mine și m-au ajuns acolo. Au început să-mi dea pumni și picioare. M-am ghemuit ca să îmi protejez fața. Mi-a zburat un pumn pe lângă ochi și m-a lovit în urechea stângă. Am dureri la spate, când fac anumite mișcări. Am fost la spital imediat și am făcut radiografie, din fericire, nu am nicio coastă ruptă, dar au apărut câteva vânătăi. Mâine, mă duc la IML”

„Era vorba despre un Ferrari”

Mădălin Ioniță, președintele celor de la Turris Turnu Măgurele, a vorbit pentru GSP.RO și a explicat că gesturile lui Lincar erau direcționate către el, ca urmare a unui pariu.

„Aveam un pariu mai vechi. Dacă se distanțeză la 9 puncte de Craiova, i-am zis că îl las să conducă un weekend un Ferrari de la unul dintre prietenii mei. Semnele pe care le-a făcut Lincar, de bucurie, erau către mine. Nu a încercat să provoace. Făcea semne către mine, ca și cum ar conduce mașina. A reușit să câștige pariul.

Oamenii au interpretat greșit gestul. E incredibil cum Mădălin Ciucă și alte trei persoane au sărit să-l bată. Ne-a povestit cum l-au fugărit și cum l-au bătut antrenorii Craiovei. Va merge la IML pentru a-și lua certificat medico-legal. A fost și la doctor și a făcut radiografii. Chiar dacă nu se va întâmpla nimic pe plan sportiv, noi vom face plângere în civil împotriva celor doi antrenori de la Craiova”, a declarat Mădălin Ioniță pentru GSP.RO.

„Nu este singurul incident. În noaptea de dinaintea jocului, la Turnu Severin, autocarul echipei a fost vandalizat. Fanii ne-au tăiat cauciurile și ne-au scris pe el. Până dimineața am reușit să remediem problemele. Nu le-am spus jucătorilor pentru a nu pune presiune pe ei. Am făcut plângere la Inspectoratul General al Poliției Severin” Mădălin Ioniță, președinte Turris Turnu Măgurele

Vezi și:

VIDEO Game over pentru echipa lui Adrian Mititelu: a pierdut la limită derby-ul și își ia adio de la promovare » Scandal uriaș la final!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
198939213804366
Adrian Addryano  •  31 Martie 2019, 23:00

Au furat cu arbitrii și în tur și în retur.Rusinea fotbalului românesc această echipă alaturi de craiolguta 2013.Desfiintate urgent aceste creaturi odioase ale psd-ului.Fura cu arbitrii nesimțiții ăștia sprijiniți de mafia din politică.

142780306690052
Petre Popa  •  31 Martie 2019, 16:49

Așa e el ! Este *** ! Puneți -l sa scrie! Veți avea mari surprize!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

142780306690052
Petre Popa  •  31 Martie 2019, 16:46

Ce credibilitate poate să aibă *** asta de Ioniță, fostul șofer al lui Dragnea de la Prefectura!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close