LIGA 3  ·  FC U CRAIOVA 1948

EXCLUSIV Adrian Mititelu e sigur că FC U Craiova 1948 va promova chiar dacă sezonul va fi înghețat: „Deja mă pregătesc să atac Liga 1"

Adrian Mititelu e sigur că va promova în Liga 2
Adrian Mititelu e sigur că va promova în Liga 2

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2020 15:24

Pentru FC U Craiova 1948 întreruperea competiției a venit într-un moment cum nu se putea mai prost. Echipa lui Adrian Mititelu era promovată în Liga a 2-a în proporție de 99%.

Formația condusă de Eugen Trică avea 13 puncte peste locul 2, iar șansele să mai fie ajunsă erau aproape nule. Adrian Mititelu, patronul clubului, n-are emoții însă și e convins că sezonul următor echipa sa va juca în eșalonul secund.

Mititelu, calcule pentru Liga 1

„De promovat n-am cum să nu promovez. Chiar dacă se îngheață sezonul, cu siguranță vor da echipelor din frunte ceea ce merită. Probabil că nu se va retrograda, dar cele de sus vor câștiga trofeul sau vor promova. N-am nicio emoție. Deja mă pregătesc pentru Liga a 2-a", a explicat patronul clubului.

Totodată, Mititelu anunță că deja își pregătește pașii pentru următorul sezon, din Liga a 2-a, când concurența va fi una pe măsură, cu echipe tari, mult mai potente financiar. „Fac calcule deja, vreau să atac promovarea în Liga 1 din primul sezon. Am discuții cu jucători, e adevărat că s-au dat puțin peste cap după situația creată, dar sunt optimist că într-o lună sau două scăpăm".

„Pentru stadion s-au blocat puțin treburile. Există riscul să mă apuc mai târziu de el. N-am abandonat ideea. Planul era să încep în toamnă, acum probabil mă voi apuca în primăvara anului viitor, să vedem cum decurg lucrurile" 
Adrian Mititelu

Start fără spectatori?

Adrian Mititelu crede că sezonul se va relua din iunie, însă FC U Craiova ar putea pierde un atu important: suporterii. „Sunt convins că într-o lună, o lună și jumătate scăpăm. Ne mișcăm, chiar dacă mai durează puțin până scăpăm definitiv. Există șansa să jucăm cu porțile închise, cred eu, pentru început. Părerea mea e că luna aprilie e hotărâtoare pentru ce se va întâmpla", a mai zis Mititelu, care are și un scenariu pentru următorul sezon: „Există șansa să se pună stop acum, să dea pauză, ori să se joace și să nu mai fie pauză, abordăm direct noul sezon". 

„Plătim 30.000 de euro impozite pe lună pentru salarii, e normal să apelăm la acest ajutor. Cel puțin până în vară, când unii jucători vor avea salarii mărite. Vom vedea atunci ce vom face, dar am încredere că se rezolvă situația. Jucătorii noștri primesc salariile integral, la noi nu e situația de la Liga 1, salariile sunt mai mici. Contabila noastră a făcut demersul să primim acel ajutor, iar noi vom completa restul. Deci jucătorii își vor lua toți banii, normal”
Adrian Mititelu, patron FC U Craiova

Citește și: GRECIA ÎNCHIDE FRONTIERELE. Singura frontieră care nu este închisă noaptea.
Libertatea
Comentarii (4)
Ion Vlad  •  31 Martie 2020, 19:29

Ba da ce aveți cu omul?? Ce va *** pe voi grija ce vrea omul pe banii lui? Sunteți niște prosti care va băgați in seama aiurea ***! Cinste lui!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vlad Hartea  •  31 Martie 2020, 18:52

Oamenii mor in fiecare zi si papagalul asta se viseaza deja in Liga 1 !! Jalnic om !!

Aurel Stana  •  31 Martie 2020, 18:23

e simlu prostovane se mareste numarul echipelor se fac 2 serii dar nu o sa fie nevoie majoritatea din liga 2 o sa fie falimentare

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1