FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

FC U Craiova - Turris Turnu Măgurele // FOTO Prima reacție din tabăra lui Adrian Mititelu după bătaia de la finalul meciului: „Lincar ne ia la mișto pe toți? Lui David cine i-a fracturat degetul?”

Valentin Damian are probleme la mâna stângă după altercația cu Lincar +1   FOTO
Valentin Damian are probleme la mâna stângă după altercația cu Lincar

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 16:58

FC U Craiova 1948 a pierdut duelul cu Turris Turnu Măgurele din Liga 3, scor 0-1, iar formația patronată de Adrian Mititelu și-a periclitat  șansele la promovarea în liga secundă.

La finalul partidei spritele s-au încins. Eric Lincar, antrenorul oaspeților, a afirmat că a fost a fost bătut la vestiare de Adrian Filip și Valentin David, antrenorul principal, respectiv antrenorul cu portarii de la FC U Craiova 1948 (Vezi detalii AICI). Editie.ro, publicația deținută de Adrian Mititelu, oferă prima replică a celor doi oameni acuzați de violențe.

Valentin David afirmă că el e „victima”

Valentin David susține că el a fost de fapt cel agresat, oferind și un document medical care ar atesta asta. Antrenorul cu portarii al celor de la FC U îl amenință pe Lincar cu judecata.

„Văd că Lincar spune doar ce îi convine lui. În primul rând, eu nu aveam nimic cu el dacă nu ne înjura ca la ușa cortului în drum spre vestiare. Eu mă aflam acolo, la ușă, plecasem de pe teren, iar Lincar a încremenit când m-a văzut. Nu se aștepta să ne întâlnim.

Ne înjura de morți pe noi, oltenii, și ne făcea cum îi venea lui la gură. În acel moment m-am dus la el și l-am întrebat de ce ne înjură, iar el a sărit cu piciorul spre mine. Eu am pus mâna să mă apăr, iar Lincar, din acea lovitură, mi-a fracturat unul dintre degetele de la mâna dreaptă.

Seara m-am dus la spital, pentru că mă durea mâna. Am stat acolo până la două noaptea. Am și documente medicale, pe care vi le pun la dispoziție. Luni după amiază voi merge și eu să îmi scot certificat medico-legal. Dacă Lincar nu se potolește și o tot dă în amenințări cu noi sau ne tot bagă numele cu acest scandal prin presă, atunci eu personal îl voi da în judecată. Iar eu chiar am documente foarte clare că am fost agresat de el”, a precizat Valentin David pentru Editie.ro.

„Lincar era într-o altercație verbală cu Vali David, cel care la rândul său îl întreba de ce ne tot înjură. Ulterior au venit mai mulți jucători de la Turris către noi, iar pe mine au început să mă scuipe și să mă împingă. Lincar ne ia pe toți la mișto? Păi degetul lui Vali David de la mâna dreaptă cine i l-a fracturat? A spus că a fost bătut șapte secunde de noi.Păi el ce făcea? Noi îl băteam, iar el număra?”
Adrian Filip, antrenorul principal al lui FC U Craiova

Vezi și: 

Scandal de proporții la vestiare! Erik Lincar ar fi fost BĂTUT de antrenorii echipei lui Mititelu: „M-au urmărit și m-au luat la pumni!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
231837917162382
Marian Anghel  •  02 Aprilie 2019, 07:47

Muică, uitară să îi treacă numele.... Să nu zică cineva că nu e a lui.....

239210873112253
Adrian Și Atât  •  01 Aprilie 2019, 23:16
Postat de univ_craiova1 pe 01 Aprilie 2019, 19:28

Da se poate sa îți fracturezi degetul ala dacă dai cu pumnul închis. Am pățit eu asta. A lovit prost iar degetul mic a fost afectat.

Este imposibil și dacă îl ștergi decât cu pumnul. Ți se poate disloca degetul da nu rupe. Omule! am început să bat la sac la 10 ani, știu ce spun. Un deget se rupe doar dacă cazi cu mâna deschisă sau dacă te lovește un obiect direct în el și îl forțează în alt ceva. Oasele oricărui deget sunt mai mici de 4 cm. Cam cât cocoșul lui gică Cr aioveanul, ca să dau un exemplu cu cel a cărui *** voi susținători clonei PSD.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sala_dalles
sala_dalles  •  01 Aprilie 2019, 20:43

Vorba lui Amigo . Epic. " detera doua goale " ....)) !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează