FOTBAL  »  LIGA 3  »  NAȚIONALA U21

Florentin Petre crede că Patrick a fost nedreptățit: „Doar el nu a fost chemat înapoi la naționala U21. Așa i-a fost sortit”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 22:21

Florentin Petre (43 de ani) a vorbit vineri seara despre Patrick, fiul său în vârstă de 22 de ani, pe care l-a adus la Dacia Unirea Brăila, formația din Liga 3 unde este antrenor.

Florentin Petre e de părere că Patrick Petre a fost „vânat” tocmai din cauza faptului că e fiul unui fost fotbalist cunoscut și consideră că acesta ar mai fi trebuit să primească șanse la naționala de tineret, după scandalul bahic din primăvara din 2017. 

„Patrick duce o povară pe care o poartă încă de când a început să vorbească, să meargă și să învețe tainele fotbalului.

Toți de la naționala U21 au fost chemați înapoi (n.a. la lot, după scandal), numai lui nu i s-a mai dat o șansă. Eu înţeleg multe lucruri şi o să înţeleg în continuare. Când greşeşte, trebuie mustrat, dar toate s-au întâmplat într-un aşa fel în care toţi au fost chemaţi înapoi, doar el nu. Nu mai comentez nimic, așa i-a fost sortit. L-am luat lângă mine și vreau să-i redau bucuria de a juca fotbal”, a declarat Florentin Petre, la TV Digi Sport.

PATRICK PETRE, IMPLICAT ÎN MAI MULTE SCANDALURI

Deși are doar 22 de ani, Patrick Petre a fost implicat în mai multe scandaluri. În 2017, pe când juca la Dinamo, Patrick alături de alți trei dinamoviști, Nedelcearu, Olteanu și Dudea, au băut alcool în avionul care ducea lotul naționalei de tineret spre Spania! (Detalii AICI)

În luna aprilie a anului trecut, Sepsi Sf. Gheorghe le-a reziliat contractele lui Patrick Petre și Victor Râmniceanu, motivând: „Sepsi OSK a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractelor lui Patrick Petre şi Victor Râmniceanu, din moment ce jucătorii au suferit accidentări şi vor fi nevoiţi să stea o perioadă în afara terenului”. De fapt, cei doi ar fi fost acuzați că au fost văzuți la pariuri. Vezi AICI filmul complet al evenimentelor!

Patrick Petre a început fotbalul la Dinamo. În iulie 2017 a fost împrumutat la Sepsi, iar un an mai târziu s-a întors la formația din Ștefan cel Mare. În iulie 2018, mijlocașul a fost transferat definitiv de Poli Iași, unde a stat până în septembrie 2019. În ultimele trei luni, acesta a jucat pentru Farul, în Liga 2, dar zilele trecute i-a fost reziliat contractul.

Vezi și: 

Declinul lui Patrick Petre: fosta mare speranță a lui Dinamo a ajuns la Dacia Brăila și va lupta pentru evitarea retrogradării în Liga 4

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
104459837173638
Dinu Stefan  •  12 Ianuarie 2020, 03:16

a gresit si copilul o data in viata si e pedepsit toata cariera....oricum a dovedit ca e un folbalist de clasa la toate cluburile la care a jucat ! pe undeva aduce aminte de varga(jr) de la sportul,care si el a avut ghinion in cariera ! ionita a m-ai primit o sansa la rapid,sa vedem daca profita de ea si revine in atentia antrenorului de la nationala ! ce atac avea astra...budescu-ionita-alibec !!!

craiovenis
craiovenis  •  11 Ianuarie 2020, 10:45

Foarte subiectiv ... E lsimplu: e lipsa de valoare si indisciplina!

ovidiu2019
ovidiu2019  •  11 Ianuarie 2020, 10:01

Jucător de B, îmi pare rău să o zic.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează