FOTBAL  »  LIGA 3  »  COMEMORARE

FOTO 17 ani de la decesul lui Cristi Neamțu » Fostul portar, omagiat azi de ambele echipe din Bănie

Cristi Neamțu +4   FOTO
Cristi Neamțu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 14:36

Astăzi, 20 de februarie 2o19, se împlinesc 17 ani de la decesul lui Cristi Neamțu. Fostul portar al Craiovei avea doar 22 de ani. 

Reprezentații clubului FC U Craiova 1948, din Liga a 3-a, Marcel Pușcaș, președintele clubului, și Robert Săceanu, directorul sportiv, au fost la mormântul lui Cristi Neamțu, din cimitirul Sineasca, și au depus o coroană de flori.

marcel puscas robert saceanu mormant cristi neamtu 2 +5 FOTO
 

De asemenea, CS U Craiova, echipa din Liga 1, a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook și pe site-ul clubului pentru a cinsti memoria lui Neamțu:

„Astăzi, 20 februarie 2019, se comemorează 17 ani de când ne-a părăsit goalkeeper-ul Universității Craiova, Cristi Neamțu. Universitatea Craiova nu-și uită eroii. Amintirea portarului Științei a rămas vie în sufletul nostru”.

 

TRAGEDIA A LOVIT ÎN CIPRU

Pe 14 februarie 2002, în cantonamentul din Cipru al Universității Craiova, Cristi Neamțu a fost lovit involuntar cu genunchiul în cap de mijlocașul Marius Șuleap, la un antrenament.

Cristi și-a pierdut conștiența și a fost dus de echipă la spital, din cauză că salvarea și doctorul Liviu Bătineanu nu se aflau la teren. După 6 zile în comă în Larnaca, Neamțu s-a stins pe 20 februarie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gabryel28
gabryel28  •  20 Februarie 2019, 20:38

Cred ca cristi se intoarce in mormand cand nenorocitii astia de la clona csu poasteaza aceste aberatii! Cand a jucat el la csu cand este infiintata in 2013? Ce manipulare si minciuni spun clonatii astia mizerabili!!!

the7rock
the7rock  •  20 Februarie 2019, 20:33

Pai stai mah nene, parca in ‘91 v-ati suspendat activitatea... atunci cum Doamne ia-ma e cristi neamtu “eroul” vostru?! ... ori se adevereste faptul ca incercati pe orice cale sa va asumati istoria universitatii, chiar si cea recenta?! ... rusine cspsd!

univ_craiova1
univ_craiova1  •  20 Februarie 2019, 20:20

Când o sa moara mititelu toți boovenii o sa fie mititelu este unul dintre noiiii :))))) încă își mai zic universitatea? :)))) fcu Craiova din faliment a rămas acolo iar acum ce sa zică și ei hai sa mai facem un fcu 1948 și sa ii zicem universitatea Craiova :))))) *** *** ***, Dina SI Costea au aflat pe pielea lor cine e familia mititelu :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează