FOTBAL  »  LIGA 3  »  STEAUA

Gabi Balint, membru de onoare în programul „Națiunea Stelistă”: „Nu este un proiect copiat după DDB” + Reacția lui Mihai Stoichiță: „Eu nu am fost invitat în această asociație”

Gabi Balint (58 de ani)
Gabi Balint (58 de ani)

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 10:45 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 11:14

Gabi Balint (58 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Stelei, a devenit primul membru de onoare al AS 47 (Asociația Steliștilor 1947), asociație ce susține secția de fotbal a CSA Steaua București.

Pe 29 ianuarie, Gabi Balint a devenit membru al „Națiunii Steliste”, program ce face parte din Asociația Steliștilor 1947: „Suntem bucuroși să îi oferim lui Gabi Balint titlul de membru de onoare al Asociației Steliștilor 1947. Suntem Steaua datorită legendelor noastre, datorită celor care au construit acest club, pe care cu toții îl iubim” a fost mesajul postat de AS47.

Gabi Balint: „Nu este un proiect copiat după DDB”

„Am plecat căpitan în rezervă. Am devenit primul suporter de onoare în Asociația Steliștilor. Sunt patru grade, practic. În acest moment sunt vreo 2000 de membri și 700 de cotizanți. Dar, nu este un proiect copiat după DDB, pentru că acesta al nostru există din 2017. Nu e ca la Dinamo, care e în prima ligă”, a declarat Gabi Balint la Fotbal Club.

Cele 4 programe oferite de AS47:

  • Sergent: 100 de lei
  • Maior: 150 de lei
  • Colonel: 300 de lei
  • General: 1947 de lei

Gabi Balint a fost întrebat dacă programul „Națiunea Stelistă” se poate compara cu cel al lui Dinamo, unde cea mai mare cotizație este de 19480 de euro: „La Dinamo nu s-au divizat fanii. Mai sunt două procese pe rol. Se vor mai înscrie. Faci și cum simți. Sunt mulți care încă sunt nehotărîți, echipa este în Liga 3”.

Prin intermediul AS47, suma totală strânsă la finalul sezonului 2020-21 va fi direcționată în felul următor:

70%: Sponsorizarea echipei de fotbal
15%: Sprijinirea acțiunilor suporterilor
10%: Acțiuni de promovare a clubului
5%: Acțiuni caritabile

Primii 100.000 lei au fost direcționați către club prin sponsorizare directă. Sumele strânse ulterior vor fi oferite, la finalul campionatului, ca primă de promovare. În acest moment, programul numără 709 de steliști înrolați și a strâns 220.297 de lei.

Mihai Stoichiță: „Eu nu am fost invitat în AS47”

Eu nu am fost invitat în AS47, nu știu cum aș fi reacționat. De-a lungul timpului am făcut fel și fel de declarații în care am zis că este ciudat că o echipă care a continuat activitatea echipei în Liga 1 e o entitate diferită față de o echipă care își revendică dreptul de a continua activitatea unei stele care a strălucit în urmă cu 30 de ani. Mi-ar fi plăcut ca cele două echipe să se unească și ar fi devenit o forță în fotbalul românesc și internațional.

Gabi Balint, membru de onoare în programul „Națiunea Stelistă”: „Nu este un proiect copiat după DDB” + Reacția lui Mihai Stoichiță: „Eu nu am fost invitat în această asociație”
Mihai Stoichiță a câștigat 2 trofee cu Steaua, din postura de antrenor principal: campionatul și supercupa în 1998

VIDEO. Ilie Dumitrescu, propunere pentru cei de la CSA Steaua: „Aș da o sută de euro pe an pentru numele ăsta!”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Cum a ajuns Adrian Niță la FCSB. Hagi l-a refuzat! + De ce n-au putut să-l ia nici Dinamo, nici Craiova, deşi ambele l-au dorit

„Dacă îți vine convocare de la naționala României, o accepți?” » Răspunsul dat de Nandor Tamas, fotbalistul ademenit de maghiari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Februarie 2021, 18:11
Postat de sorinache pe 14 Februarie 2021, 15:13

Cum l-au distrus, bă? 5 titluri de campioană, semifinală de Cupa UEFA, calificări în grupele europene. Repede la armată, ca pe vremea comuniștilor, așa îți place.

N-ai inteles! Eu ma refeream la Csa! Au zis ceva in 2003 cum ca in Ghencea n-ar juca Steaua?

sorinache
sorinache  •  14 Februarie 2021, 15:13
Postat de manutd.steaua pe 14 Februarie 2021, 12:53

Trebuie sa ai ceva minte ca sa sustii pe aia care te-au prostit din 2003,ca in Ghencea joaca Steaua! Cand vine un general si-ti fura peste 10-15 ani din viata ta de suporter,doar un creier cat un bob de orez poate ttece cu vederea! Dreptate pentru Steaua,nu inseamna sa fie clubul OBILGATORIU patronat de aceeasi hoti care l-au furat si in cele din urma distrus!

Cum l-au distrus, bă? 5 titluri de campioană, semifinală de Cupa UEFA, calificări în grupele europene. Repede la armată, ca pe vremea comuniștilor, așa îți place.

cornelcc
cornelcc  •  14 Februarie 2021, 15:06
Postat de Liviu Popovici pe 14 Februarie 2021, 11:35

:))) Sergent, Maior, Colonel, General :))) Fabulos. Pot sa pun pariu ca 90% dintre astia sunt tefelisti, din aia "da dreapta" care au iesit in strada sa protesteze impotriva Ciumei Rosii. Cu toate astea sunt doar redute comuniste care viseaza la cluburi departamentale. Mai interesant este parandaratul -> momentan 30% din donatii se duc in buzunarele lor! Chiar sunt curios cati papagali vor rupe bani de la gura familiei ca sa sustina o mana de nehaliti! Rusine baaaaa. Si Balint nu este nici pe departe unul dintre cei mai importanti jucatori din istoria Stelei, nici in top 30 nu cred ca intra.

Pai au recunoscut cati fraieri vor cotiza catre buzunarele burtosilor: 709! Deocamdata, zic ei, dar ma indoiesc ca vor fi mai mult de 1000 care sa-i plateasca vacantele talpanului si spritzul balintului! Acum sincer, la cine pretind ei ca sunt, sa ai 2000 de membri in toata tara, din care doar 700 cotizanti, restul fiind “onorifici”, chiar ar trebui sa le dea de gandit. Bine, ca sa gandeasca, ar trebui sa aiba organul destinat in dotare ... .

Vezi toate comentariile (34)
Comentează