FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - FCSB 2 1-1

Gigi Becali, atacat de Cornel Dinu după „bătălia stelelor”: „E legat de răutatea care ne caracterizează”

Cornel Dinu și Gigi Becali
Cornel Dinu și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 18:55 / Actualizat marti, 16 martie 2021 20:25

Partida dintre CSA Steaua București și FCSB 2 s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar Cornel Dinu l-a atacat pe Gigi Becali (62 de ani) după ce a trimis mai mulți jucători de la prima echipă la meciul din Ghencea.

Dragoș Nedelcu, Aristidis Soiledis, Răzvan Oaidă, Ovidiu Perianu, Gabriel Simion, Octavian Popescu și Alexandru Buziuc au fost fotbaliștii de la prima echipă de la FCSB care au evoluat în duelul cu CSA Steaua București, iar ultimul a fost cel care a marcat pentru trupa pregătită de Bogdan Vintilă.

Cornel Dinu: „E legat de răutatea care ne caracterizează”

„Nu ştiu dacă e legat de distruge şi stăpâneşte, mai mult e legat de răutatea care ne caracterizează. La Becali nu mai e să moară capra vecinului. La el e îi iau capra ca să moară la mine în curte. Jongleria asta făcută nu are decât un efect de paiaţerie ieftină, care nu trebuia să se petreacă”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Primul gol din „bătălia stelelor” a fost marcat de favoritul lui Becali din vara lui 2020, Alexandru Buziuc. Atacantul care nu a impresionat în Liga 1 a marcat cu un voleu superb de la marginea careului în minutul 73. CSA Steaua a restabilit egalitatea în al treilea minut al prelungirilor. George Călințaru a centrat excelent din corner, iar Dragoș Huiban, intrat în a doua repriză, a restabilit egalitatea pe tabela din Ghencea.

Se anunță baraj CSA Steaua - FCSB 2

CSA Steaua rămâne pe primul loc, la două puncte de FCSB 2, și este favorită să termine pe prima poziție la finalul sezonului regulat. Pe configurația actuală a clasamentelor, am avea în penultimul act: FCSB II - Mostiștea Ulmu și CSA Steaua - Afumați. Dacă vor învinge, FCSB și CSA Steaua se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare, partide care sunt programate pe 22 și 29 mai.

VIDEO Vintilă, după egalul din Ghencea: „Asta a făcut să nu câștigăm cele 3 puncte”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Lovitura încercată de Dinamo peste noapte, pentru postul de antrenor: „Mi-au zis că blochează tot până le dau eu răspunsul!”

Viitorul Constanța e dependentă de familia Hagi. Și nu doar financiar! Clubul stă pe un butoi de pulbere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (138)
mario78a
mario78a  •  17 Martie 2021, 13:07

Amin

luciann
luciann  •  17 Martie 2021, 10:08
Postat de adriann_ pe 16 Martie 2021, 23:33

hAI DINCOLO CA L-AM PRINS :))) S-A BAGAT SINGUR IN CAPCANA :)))

Bai fraierre, am zis ca am biletul de avion, dar n-am zis in niciun moment ca e pe numele meu! V-am dat zborul Canada-Italia, dar n-am zis in niciun moment ca voi fi eu in avion! Asa ca n-am mintit cu nimic, teapaaaa!:))) Chiar asa f. sa fiu sa ma complic cu un zbor Canada-Italia, nu puteam sa inventez unul mai usor cu pandemia asta!? Iar te-am prins in plasa ca pe un gugustiuc!:)))

luciann
luciann  •  17 Martie 2021, 01:31
Postat de adook pe 16 Martie 2021, 23:24

pai nu ti-am zis?cu telefonul ca nu iti ia diacriticile ca mai apoi dupa ce te-am prins cu acele comentarii n-ai mai avut incotro si-mi spui ca de fapt le ia dar ca trebuie sa butonezi de t-spe ori o tasta.asta trebuia sa mentionezi de la inceput nu cum l-ai intrebat tu pe adrian ca de ce nu-ti ia diacritice lasand de inteles ca nu le ia deloc ca sa-i demonstrezi italienimea ta.

***, tu vezi ca-mi modifica cuvintele in italiana? De ce? Ca am setata limba italiana pe telefon? Daca traiesc in Romania de ce as face asa ceva, suntmassochist!?:))) Ca sa scriu cu diacritice, tre sa tin apasata mai mult tasta respectiva, dar pierzi timp! Doar aici scriu in romana, d-aia am setata limba italiana! Daca as lasa ce-mi modifica telefonul, nu s-ar mai inyelege nimic! Voi di Romania scritti curent cu diacritice...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (138)
Comentează