FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS DINAMO

Dănuț Lupu, înlocuit cu un ex-golgeter al „câinilor” în cadrul CS Dinamo + Se întoarce și Florin Bratu

Fostul mare atacant al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu (46 de ani), îl va înlocui pe Dănuț Lupu (56 de ani) la conducerea grupelor de „juniori mari” din cadrul CS Dinamo București
Fostul mare atacant al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu (46 de ani), îl va înlocui pe Dănuț Lupu (56 de ani) la conducerea grupelor de „juniori mari” din cadrul CS Dinamo București

Articol de , - Publicat luni, 02 octombrie 2023 20:19 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 21:20

Fostul mare atacant al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu (46 de ani), îl va înlocui pe Dănuț Lupu (56 de ani) la conducerea grupelor de „juniori mari” din cadrul CS Dinamo București, după ce fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru conducere fără permis. 

Dpnuț Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare, iar CS Dinamo București, acolo unde acesta era angajat, a hotărât să-i rezilieze contractul

Lupu e demn de milă, el tot nu pricepe ceea ce i se întâmplă
editorial remus răureanu
Lupu e demn de milă, el tot nu pricepe ceea ce i se întâmplă

Locul lui Dănuț Lupu la CS Dinamo va fi luat de Ionel Dănciulescu, fostul atacant al formației din Liga 1. El se va ocupa de grupa juniorilor născuți în anul 2009, scriu cei de la Prosport. 

Ionel Dănciulescu îi ia locul lui Dănuț Lupu la CS Dinamo

Contactat de Gazeta Sporturilor, Ionel Dănciulescu a confirmat această informație. Fostul internațional era deja angajat în cadrul CS Dinamo, acolo unde era managerul grupei de jucători U19. 

De asemenea, mai scrie sursa citată, Marius Niculae (42 de ani) va prelua șefia secției de minifotbal, în timp ce Florin Bratu (43 de ani), liber de contract după despărțirea de ciprioții de la Karmiotissa, va fi și el cooptat în staff-ul academiei. 

Dănuț Lupu, dat în urmărire generală de Poliția Română

După decizia anunțată luni de Curtea de Apel, Dănuț Lupu a anunțat că nu este în țară și că va reveni la finalul săptămânii.

Între timp, fostul jucător de la Dinamo și Rapid a fost dat în urmărire generală de autorități, fotografia acestuia fiind publicată pe site-ul Poliției Române.

Dănuț Lupu, înlocuit cu un ex-golgeter al „câinilor” în cadrul CS Dinamo + Se întoarce și Florin Bratu
Dănuț Lupu, dat în urmărire generală

Urmează ca pe numele acestuia să fie emis un mandat de urmărire internațională.

Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: infracțiuni la regimul circulației Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni și 10 zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

- se arată pe site-ul Poliției Române

VIDEO. Ștefan Bărboianu, despre scurta experiență cu Dănciulescu ca antrenor: „A încercat să rămână apropiat de noi”

Citește și: 

Adrian Mititelu l-a revocat din funcție și i-a luat locul » Decizie surprinzătoare la FCU Craiova

Ionuț Lupescu vrea să vină la Dinamo, dar pune o condiție fermă » Acceptă Eugen Voicu și Andrei Nicolescu?

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Danpinalty
Danpinalty  •  02 Octombrie 2023, 21:38

7 luni fara bautura....e clar, oculta mondiala vrea sa-l omoare pe Lupu! De ce? Pai uitati-va la fata lui, cu asemenea mecla e suspect ca va inventa motorul pe apa sau fuziunea nucleara si nunse doreste!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează