FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

LIGA 3 // Florin Costea a marcat din nou pentru FC U Craiova, dar oltenii au pierdut surprinzător restanța cu Astra II » Urmează "șocul" cu CSU II

Primul gol al lui Costea de la revenirea la Craiova a fost umbrit de înfrângerea cu Astra II // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Primul gol al lui Costea de la revenirea la Craiova a fost umbrit de înfrângerea cu Astra II // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2018 16:42

FC U Craiova a ratat șansa de a se apropia de locurile fruntașe în seria treia a Ligii a 3-a. Oltenii au pierdut azi restanța cu Astra II, scor 2-3 pe teren propriu. Partida restantă din etapa a 8-a s-a jucat azi, la Severin, în fața unui stadion aproape gol.

Craiovenii au început bine meciul și au deschis scorul în prima repriză, prin Florin Costea, care a reușit primul gol de la revenirea la echipă.

"Satelitul" Astrei a egalat în startul reprizei secunde, dar Mihai Dina i-a dus din nou pe olteni în avantaj, grație unei execuții superbe, o semifoarfecă din interiorul careului.

Finalul de meci a fost dezarmant pentru FC U, care a primit două goluri în finalul partidei, ultimul în minutul 88, și a bifat prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon. 

E primul eșec alb-albaștrilor de când echipa a fost preluată de Nicolo Napoli. De la venirea italianului, oltenii bifaseră două victorii, 2-0 cu Unirea Bascov și 1-0 cu ACSO Filiași.

FC U Craiova se află pe locul 5, cu 17 puncte după 10 etape, la 6 puncte de liderul Flacăra Horezu și la 4 de Turris Turnu Măgurele, ocupanta locului 2. Unirea Bascov și ASR Brașov se situează pe locurile 3-4, ambele cu 19 puncte.

Pentru FC U Craiova urmează înfruntarea cu CS U Craiova II, satelitul echipei din Liga 1, care va avea loc vineri, de la ora 14:00, pe stadionul Extensiv din Bănie,  și care va putea fi urmărită liveVIDEO pe GSP.ro. 

Vezi și: EXCLUSIV Declarația care încinge spiritele în Craiova: "Publicul ar fi de partea noastră dacă jucăm pe «Oblemenco» cu CSU! D-asta nu avem voie acolo"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
fcu1948
fcu1948  •  30 Octombrie 2018, 23:44
Postat de Silviu Nick pe 30 Octombrie 2018, 17:16

Mititeii s-au prăjit cam tare astăzi, pe stadionul gol din Severin. Și când îl auzim pe Brutar și pe batranelul Costea că ei adună mulți spectatori .... Te umflă râsul când vezi tentativele astea.

De parca clona aduna mai mulți spectatori arunci când juca la Severin. Asta in condițiile in care clona evolua in Liga 1, nu in Liga 3 precum Universitatea Craiova.

134716254068280
Vasile Manea  •  30 Octombrie 2018, 22:03

Victorie sau înfrângere,e Știința și cu ei țin!Clona?Uite așa am ajuns să țin cu toate echipele care joacă împotriva ei.

106683413108068
Francisc Dascal  •  30 Octombrie 2018, 19:19

Indiferent de liga,socatul gazetar gaseste meciuri soc de 2 saptamani incoace zilnic.Socatule Gsp.ist subscrie articolul sa stie lumea ,c*** si ai ajuns in redactie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează