FOTBAL  »  LIGA 3  »  ANTRENOR

Ovidiu Burcă revine în antrenorat! Ce echipă a preluat după ce a fost dat afară de la Rapid: „M-am întors acasă”

Ovidiu Burcă // foto: Facebook @ CSM Slatina
Ovidiu Burcă // foto: Facebook @ CSM Slatina

Articol de - Publicat luni, 13 septembrie 2021 22:40 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 22:46

După ce a fost demis de Rapid, club al cărei echipă secundă o antrena, Ovidiu Burcă (41 de ani) a fost numit „principal” la CSM Slatina, echipă de Liga 3.

CSM Slatina, echipă care a retrogradat în Liga 3 la capătul sezonului trecut, l-a angajat pe Ovidiu Burcă în poziția de antrenor principal. Fostul stoper, născut chiar în Slatina, preia rolul de A1 de la Cristian Stănculețu, cel care a condus echipa în primele 3 etape. Stănculețu va rămâne în club, anunță CSM Slatina, la Centrul de Copii și Juniori.

Ovidiu Burcă, noul antrenor principal de la CSM Slatina: „M-am întors acasă”

„Sunt foarte fericit pentru că m-am întors acasă. De aici am plecat în fotbalul mare, sper ca tot de aici să fac acest salt şi în ceea ce priveşte cariera de antrenor. Am venit cu inima deschisă. Le mulţumesc oamenilor din conducere, pentru că au avut încredere în mine, sper să nu-i dezamăgesc. 

Condiţiile de pregătire sunt extraordinar de bune, sper să facem o figură frumoasă. Cât despre lot, Slatina este o echipă tânără, m-am uitat la ultimul meci, care nu a fost tocmai reuşit, avem şi câţiva jucători cu experienţă, sper ca lucrurile să meargă în direcţia pe care ne-o dorim cu toţii. Am venit cu sufletul şi sper să obţinem cele mai bune rezultate”, a declarat Burcă, care va avea obiectivul promovării în Liga 2 la finalul sezonului în curs.

CSM Slatina a fost repartizată în seria 6 a Ligii 3, unde are 5 puncte după 3 etape. Etapa viitoare, noua echipă a lui Ovidiu Burcă va juca în deplasare, cu CSM Alexandria.

Ovidiu Burcă, despre plecarea de la Rapid

Recent, Ovidiu Burcă a vorbit deschis la GSP Live despre despărțirea de Rapid. Burcă a trebuit să plece la dorința noului președinte, Daniel Niculae. 

„Am plecat pentru că omul care a venit președinte, Daniel Niculae, nu a dorit să colaborăm. Am avut o discuție de un minut sau două. Eram la Rapid II și mă așteptam la reacția asta din partea lui. El și Victor Angelescu m-au chemat, Nico mi-a zis că nu suntem compatibili. I-am mulțumit și mi-am luat la revedere. A încercat să-mi aducă niște argumente, dar l-am oprit pentru că nu-și mai aveau rostul. Știam că își dorește să plec. Ne-am strâns mâna, i-am urat baftă. Așa e viața”, a spus el.

Citește mai multe știri din ligile inferioare: 

Alt scandal la CSA Steaua! Acuzații frontale la adresa lui George Ogăraru: „A cerut mărirea propriului salariu cu 30%”

Tensiuni la o fostă prim-divizionară: „Nu mai avem treninguri pentru deplasare, antrenorul a plecat fiindcă nu are jucători!”. Ce răspunde administratorul clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează