FOTBAL  »  LIGA 3  »  U CLUJ

VIDEO Spectacol superb oferit de fanii lui U Cluj: au fredonat cântecele de galerie puse pe note, alături de Corul Operei Române

FOTO: Captura
FOTO: Captura

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 18:59

Fanii lui U Cluj, renumiți pentru pasiunea cu care își susțin echipa favorită, au oferit un spectacol superb sâmbătă, în fața Universității Babeș-Bolyai.

Alături de membri ai Corului Operei Române, aceștia au interpretat câteva dintre cântecele de galerie ale "Șepcilor roșii" în cadrul unui spectacol muzical intitulat "Haide "U" pe Scena Urbană".

 
 

Orchestra simfonică din Cluj și Peluza Șepcile Roșii interpretând împreună "Primul pas pe stadion" www.revistaultra.ro - singura publicație a fenomenului ultras din România

Posted by Revista Ultra' on 30 Septembrie 2017

"Slavă ție, studenție". #ScenaUrbană

Posted by FC Universitatea Cluj on 1 Octombrie 2017

Pe lângă fotbaliștii și suporterii lui U Cluj, la eveniment au mai participat și baschetabliștii și handbaliștii legitimați la CS U Cluj.

"Mi se pare o idee foarte frumoasă, un lucru interesant, care sigur nu a mai fost întâlnit în România și poate nici în străinătate. Mă bucur, galeria Universității merit aun astfel de eveniment. Pentru mine, imnul "Slavă ție, studenție" e unul dintre cele mai frumoase din fotbalul românesc", a declarat Adrian Falub, antrenorul lui U Cluj.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
radufl
radufl  •  02 Octombrie 2017, 08:58

Mda... foarte frumos, pe bune. Pe de altă parte, presupun că au lipsit adevăratele hituri/cântece ale galeriei "U" Cluj: *** "Afară, afară, cu *** din țară" sau vreo reprezentare lirică a unor momente memorabile - cărămida în capul jandarmului (2008) și intratul pe teren cu măciuci pentru a-și cafti jucătorii propriei echipe (2016).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

144641535959663
Iordache Marculetz  •  01 Octombrie 2017, 21:38

Haide "U".

831959706877275
Cristian Baltaru  •  01 Octombrie 2017, 20:51

Excelentă idee,bravo lor!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează