FOTBAL  »  LIGA 4  »  MEDIAȘ

Eric anunță numele afaceristului care va investi la noul club din Mediaș: „Facem o echipă curată și sănătoasă!” + Alți 2 sponsori interesați de proiect

Giuliano Hulio, al doilea de la dreapta la stânga // foto: Instagram @ oliver27rj
Giuliano Hulio, al doilea de la dreapta la stânga // foto: Instagram @ oliver27rj

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2022 18:33 / Actualizat sambata, 18 iunie 2022 18:51

Eric de Oliveira (36 de ani), fost jucător la Gaz Metan și director sportiv la noul club din Mediaș, anunță numele principalului investitor pe care se va baza noua formație: Giuliano Hulio, italian stabilit în orașul sibian.

Brazilianul Eric de Oliveira, în 3 rânduri fotbalist la Gaz Metan, se implică activ la viitoarea echipă din Mediaș, care ia naștere odată cu desființarea Gazului.

Eric a anunțat în această seară că noul club este intitulat ACS Mediaș 2022 și că Giuliano Hulio va fi principalul investitor.

Dănuț Lupu, prins la volan fără permis! Dinamovistul riscă între 1 și 5 ani de închisoare
SCANDAL
Dănuț Lupu, prins la volan fără permis! Dinamovistul riscă între 1 și 5 ani de închisoare

Giuliano Hulio investește în noul club de fotbal din Mediaș 

Italian, Giuliano Hulio s-a stabilit la Mediaș de ceva timp, soția sa fiind din orașul sibian. Acesta are afaceri atât în domeniul construcțiilor, cât și în HoReCa.

Omul de afaceri prezentat de Eric deține o firmă care produce accesorii pentru construcții, vinde și închiriază macarale, dar și un restaurant cu specific brazilian, în Cluj. Complexul oferă și cazare pentru clienți.

În structura de conducere a noului club, Eric de Oliveira va ocupa funcția de director sportiv, în timp ce Ionuț Buzean va fi președinte.

Exceptându-l pe Giuliano Hulio, la noul club din Mediaș s-ar putea implica și Romgaz și Primăria Municipiului Mediaș, potrivit paginii suporterilor lui Gaz Metan.

Planuri ambițioase la ACS Mediaș 2022

ACS Mediaș 2022 va intra în Liga 4 sezonul viitor și are ca obiectiv pe termen mediu-lung să preia numele, palmaresul și culorile lui Gaz Metan. Pe termen scurt, promovarea succesivă până în Liga 2.

Vom aduce fotbalul din Mediaș acolo unde îi este locul, cu o echipă curată și sănătoasă. În curând vom prezenta noul președinte și noul investitor. 

- Eric de Oliveira

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Emil Boc anunță revoluția la U Cluj: „Să nu mai așteptăm cu mâna întinsă la CFR sau Steaua”

Pițurcă e chemat înapoi la naționala României: „Îi plătesc eu salariul, 20-40.000 € pe lună, cât e nevoie!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  19 Iunie 2022, 14:14

o noua echipa, dar fara mediesenii care au acceptat tacit, falimentul ... stim toti care sunt aia!!!

misu50
misu50  •  19 Iunie 2022, 08:45

Mult succes, oameni buni!

luker
luker  •  18 Iunie 2022, 19:40

Un Italian, un brazilian, cam astia fac treaba prin Romania. Asa merg lucrurile in Medias.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează